Appartement Ransburgerhof*** in Flachau/ Flachauwinkl/ Reitdorf Oostenrijk beoordelingen 9.8 | Zoover

Beoordelingen Appartement Ransburgerhof***

9,5

Appartement Ransburgerhof*** Flachau/ Flachauwinkl/ Reitdorf

Beoordelingen Appartement Ransburgerhof***

Ransburggasse 15, 5542, Flachau/ Flachauwinkl/ Reitdorf
Appartement Ransburgerhof scoort een 9,8 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Ransburgerhof***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Ransburgerhof*** in Flachau/ Flachauwinkl/ Reitdorf, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Appartement Ransburgerhof*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Appartement Ransburgerhof*** met andere accommodaties in Flachau/ Flachauwinkl/ Reitdorf.

7 beoordelingen over Ransburgerhof***

9,7
9,5
met jonge kinderen, Feb. 2012
"Zeer goed bevallen!!"
Fam. Duiven
28-2-2012 Wij waren voor het eerst hier. Het is ons heel goed bevallen. Alles was mooi schoon en goed verzorgd.
Het ligt van de weg af, dus lekker rustig. Enig nadeel was dat elke nacht een vrachtwagen de broodjes kwam brengen, precies onder ons raam. Wel elke dag verse broodjes. Ransburgerhof ligt op ongeveer 7 minuten rijden van de skiliften af. Voldoende plek om te parkeren. Je kunt ook kiezen voor de gratis skibus. Je stapt als eerste op, waardoor je altijd plek hebt om te zitten. Duurt ongeveer 15-20 min. Skigebied is super, voor zowel beginners als bevorderden.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Onvriendelijke bedoeling hier..."
Klouwer
4-9-2011 Wij waren op doorreis en hadden dit adres via zoover gevonden. Tot onze verbazing waren we niet welkom. "Ze vroegen wat we kwamen doen". We vertelden hun dat we 2 nachten wilden blijven, waarop de gastvrouw nors zei dat ze vol zaten..... Er stond geen auto op de parkeerplaats en zag het er niet levendig uit. De gastheer kwam verhaal halen bij ons en was iets behulpzamer, maar kon ons niet helpen na overleg met zijn vrouw. Hij vertelde ons dat we wel wat bij achterbuurvrouw Meier konden krijgen, maar deze was nog minder te spreken, en vertelde dat ze bezoek had en geen tijd voor ons had.........
Dus toen naar Jagerheim in Flachau gegaan--FANTASTISCH wat een ontvangst daar daar!!!!

met jonge kinderen
"Heel goed!"
fam. visser
19-7-2010 De nieuwe appartementen zijn ruim en mooi. Er is een grote tuin waar je vrij gebruik van mag maken. Als je wilt is er op dinsdag een kampvuur, om woensdag een begeleide wandeling en op donderdag een bbq. De kinderen vinden de dieren geweldig. Zij mogen die verzorgen! In de omgeving is meer dan genoeg te doen.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Ransburgerhof*** bij:

met oudere kinderen, Juli 2010
"Erg kind vriendelijk"
fam greven
29-7-2010 We hebben 2 weken gelogeert in een appartement bij de fam Schneider.De appartementen waren netjes met tv, afwasmachine en oven.Er was veel te doen in de omgeving met de salzburgerlandkaart.De fam is erg gastvrij de kinderen kunnen paardrijden er waren jonge poesjes,geiten,konijnen,schapen,koeien en paarden.Er is een grote tuin met ligbedden, een tennisbaan,trampoline.Er staan fietsen in de garage die je zo kunt pakken. Het ligt in Reitdorf ong 3 km buiten Flachau waar je zo heen fietst(vlak).In Flachau was een uitgebreid sport aanbod mijn zoon en man hebben geraft.Wij vonden het een leuke sportieve vakantie.

"Super adres waar je je echt thuis voelt"
Fiona
18-1-2009 Wij komen al 10 jaar in Flachau bij Ransburgerhof. Het is een boerderij gasthof. Fam. Schneider is zeer gastvrij. De appartementen en hotelkamers zijn netjes en ruim. Beneden is een gemeenschappelijke ruimte waar het ontbijt wordt geserveerd (prima!) en waar je 's avonds lekker kunt zitten. 's Avonds kun je eten bestellen van de kleine kaart. Er is een welnessruimte met 2 sauna's, zonnebank en een speelruimte voor de kinderen. Skibus stopt voor het hotel en gaat direct naar de Spacejet.

met jonge kinderen
"Erg gezellig familie hotel een topper"
Johan Veldkamp
2-1-2009 Een erg leuk en gezellig familie hotel.Leuk voor mensen met kleine kinderen, maar ook voor volwassenen een erg gezellig Hotel.

Familie, Feb. 2006
Johan
7-1-2008 Zeer goed en leuk appartement hotel.
Zeer gastvrij en bijna alles is mogelijk.