Aparthotel Harml's*** in Flachau/ Flachauwinkl/ Reitdorf Oostenrijk beoordelingen 9.2 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Harml's***

Aparthotel Harml

Beoordelingen Aparthotel Harml's***

Liftstraße 243, 5542, Flachau/ Flachauwinkl/ Reitdorf
Aparthotel Harml's scoort een 9,2 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Harml's***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Harml's*** in Flachau/ Flachauwinkl/ Reitdorf, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Aparthotel Harml's*** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Harml's*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Aparthotel Harml's*** met andere accommodaties in Flachau/ Flachauwinkl/ Reitdorf.

14 beoordelingen over Harml's***

"Erg leuk hotel"
anoniem
14-8-2011 Er is een prachtige omgeving.
En het is erg kindvriendelijk.
Je kan gratis dingen doen zoals mountainbiken.
Het eten was ook prima.
Een aanrader!

"Klantvriendelijke toplocatie"
Michel Alders
23-1-2011 Wij voelde ons zeer welkom. vriendelijke eigenaresse, en ontbijt was zeer de moeite waard. Lekker dichtbij de liften, en voor de apres ski moet je ook onderaan de liften zijn, bij de dampfkessel, vond ik beter dan de hofstadl aan de andere kant van flachau waar we ook geweest zijn. Dus alles op loopafstand voor een goede prijs, echt een topper!!

met vrienden, Jan. 2011
"Super ontbijt, zeer gezellig en relaxed!"
Annelies van der Lu...
20-1-2011 Post door: 2 vriendinnen op korte ski-vakantie met vliegtuig via Salzburg. Taxivervoer door Hüberreisen (slechts 40 euro retour voor 2 personen). Alles verliep gladjes. Tip om vanaf R'dam Airport te vertrekken/aankomen. 's Ochtends 11.30 vliegen en 's middags al op de piste!!!

De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Harml's*** bij:

"Prima appartement"
Simone
4-2-2011 Het is allemaal prima bij Harml's! Alles is goed geregeld, en anders vraag het Theresia en die regelt het voor je. Centrum Flachau is goed aan te lopen en anders neem je de taxi. Flachau met het vliegtuig vanaf Rotterdam is inderdaad heel goed te doen, zeker voor een paar dagen. Een aanrader!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Heel goed verzorgd"
ahutten
20-2-2011 Prima verzorgd. Mooie kamer, lekker ontbijt, goed overnachtigshotel.

met partner, Juli 2010
"Very friendly and clean"
DEBBIE HARBIN
9-8-2010 eg " Harml's Aparthotel in Flachau *** / Flachauwinkl / Reitdorf is ... "

met jonge kinderen, Juli 2010
"Absolute aanrader"
Willem Vangeel
13-8-2010 Mooie ruime kamers. Uitgebreid ontbijtbuffet. Fietsen, tennis, ping-pong ... alles gratis ter beschikking.
Kortom, een zeer goed hotel.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Supergoed"
Maria van Aken
25-7-2010 We hebben een tussenstop gemaakt in Harmls Aparthotel en alles was zeer goed geregeld.

met jonge kinderen
"Heerlijk!!!"
Tanja
4-7-2010 Zijn vorig jaar op weg naar Italie een nachtje bij de familie Harml geweest, was echt heerlijk. Ik heb zo'n idee dat in Oostenrijk gastvrijheid voorop staat. Na een heerlijke nacht onder een enorm donzig dekbedje in een grote kamer kregen we een lekker ontbijt en konden we weer fris en fruitig op weg.

Ik vind het alleen erg jammer dat Flachau zelf wel uitgestorven leek, anders waren we dit jaar ietsje langer gebleven.
Nu blijven we weer voor een nachtje, we kijken er al naar uit !!!

met jonge kinderen, Feb. 2010
"Goede wintersportlocatie voor gezin met kinderen."
Familie van der Slu...
2-3-2010 Wij hebben een geweldige wintersportvakantie bij Harml's gehad. Het hotel ligt op loopafstand van de liften en de skischool. De skilessen beginnen om 10.00 uur waardoor je eerst relaxed van het lekkere ontbijt kunt genieten. De appartementen zijn ruim en schoon en de service van iedereen is geweldig. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. De supermarkt is op loopafstand. Restaurants zijn op ongeveer 1.5 km afstand. De kinderspeelkamers zijn super. Ze zijn groot en hebben alles voor de kinderen om zich te vermaken. Normaal gaan we niet 2 keer terug naar dezelfde plek maar we hebben nu alweer geboekt voor volgend jaar.