31-7-2011
Vandaag terug gekomen van 14 dagen Flachau in het appartement Happy Flachau. Het was een leuke vakantie. Appartement was groot en ruim,(5 personen) en ook modern. Het appartementcomplex had een sauna en een infrarood-cabine. De infrarood-cabine kan je op ieder tijdstip aan doen. Echter is de sauna niet elke dag aan, maar wel heel vaak in de week! Minstens 3 keer. Dan stond dan vermeld bij de receptie op een blaadje, waar je sowieso elke dag langs kwam. Er is ook een broodjes service, maar je kan ook zelf naar de bakker,spar, mpreis of pennymarkt gaan. Er waren dus ook vele winkels aanwezig in de buurt. Alles was goed geregeld, aardige vrouw bij de receptie. Kortom: een goed appartement.
20-3-2011
Bij aankomst bleek dat het door ons geboekte 4 kamerappartement dubbel was geboekt en mw Pottler had ons op eigen initiatief een 3 en 2 kamerappartement naast elkaar gegeven. Omdat we juist voor deze locatie hadden gekozen omdat we met 1 familie met kleine kinderen gingen (om en om skieen en oppassen) waren wij het hier niet mee eens, zeker omdat we een dag van tevoren nog gebeld en gemaild hadden. Mw Pottler zelf snapte ons beklag niet. Wel korting gekregen op liftpas en schoenen en toch wel een leuke vakantie gehad.
Appartementen zijn ruim en zeer schoon. Keukeninventaris karig (weinig pannen, weinig glazen, geen schaar, soeplepel, broodrooster, onderzetters etc). Receptioniste vriendelijk. Skiruim vrij klein, maar dat had ik kleiner verwacht gezien de recencies hiervoor. Lift en dorp vonden wij prima te lopen.
Het gehuurde campingbedje bevatte geen matras en de kinderstoel stond niet klaar (maar kwamen ze wel snel brengen). Bedden slapen heerlijk. Op de 2e verdieping niet gehorig.