8-1-2012
Het personeel is vriendelijk en gastvrij. Vooral met oud en nieuw werden we in de watten gelegd met gratis wijn bij het eten en per kamer gratis een fles champagne. Helaas was de kamer van ons nogal sober en die van onze zoons ronduit gedateerd. Alles donkerbruin en de badkamer bruin/beige. Zowel mijn man als mijn zoons pasten niet in de bedden. De kamers aan de andere kant van de gang zagen er mooier uit en hadden ook een balkon en uitzicht op het dorp. De bar is gezellig ingericht. We zaten daar 's avonds leuk.
De lift is erg verouderd en ook de toiletten in het restaurant zijn zo donkerbruin als maar mogelijk is. Het eten was wel goed maar soms rare combinaties. Er is elke dag keuze uit drie verschillende hoofdgerechten meestal vis, vlees of vegetarisch.
Men doet erg zijn best om het hotel up te graden maar er moet nog heel wat gebeuren. De skibus stopt voor de deur. Het hotel ligt tamelijk hoog op de helling en de skilift op de tegenoverliggende helling.
31-3-2010
Geweldig hotel!
Wij waren van 20 tot 27 maart in dit hotel, we hebben overnacht in Rainhausl, dit is een depance op 300 meter afstand van het hotel.De eigenaren waren zeer vriendelijk. Wat me erg is opgevallen dat het er werkelijk kraakhelder was. Verder een mooi zwembad, sauna, infraroodcabine en bubbelbad. De maaltijden waren perfect en in de middag was er een gratis snack en gebak. Het kon niet beter!
7-4-2010
Gelogeerd in de dependance Rainhauesl. Ruime nette kamers. Wij konden gebruik maken van alle faciliteiten van het hotel zelf. Mooi zwembad met sauna, bubbelbad enz. Alles brandschoon. De dames in ons gezelschap waren allen zeer gecharmeerd van masseur Gerhard. Gratis massage voor de dames i.v.m. ladies-week.
Uitgebreid ontbijtbuffet met vooral veel vers fruit. Diner uitstekend. Met allergie van een van de gasten werd uitstekend rekening gehouden. Hulde voor de kok. De gratis namiddagsnack was uitstekend verzorgd. Het hotel ligt niet dicht bij de pistes. De gratis skibus rijdt zeer frequent en stopt voor de deur.
Kortom een heerlijke skivakantie gehad. Is zeker voor herhaling vatbaar