Aparthotel Crystls in Flachau/ Flachauwinkl/ Reitdorf Oostenrijk beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Crystls

Aparthotel Crystls Flachau/ Flachauwinkl/ Reitdorf

Beoordelingen Aparthotel Crystls

Hofgasse 250, A-5542, Flachau/ Flachauwinkl/ Reitdorf
Aparthotel Crystls scoort een 8,3 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Crystls? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Crystls in Flachau/ Flachauwinkl/ Reitdorf, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Aparthotel Crystls vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Crystls bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Aparthotel Crystls met andere accommodaties in Flachau/ Flachauwinkl/ Reitdorf.

4 beoordelingen over Crystls

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Geweldig, heerlijke vakantie heel dicht bij piste"
myra
14-3-2011 Voor het derde jaar in Flachau met kinderen ( 6, 9 en 12), dit hotel ligt super dicht bij de piste en de apres ski (hofstadl) en met diner in het hoofdhotel Tauernhof iets verderop in hoofdstraat klopt het plaatje helemaal. Beste lokatie en service tot nu toe: dicht aan de piste, ski pas in hotel kopen (wel alle passen samen kopen ivm kortingen, dit weet t personeel niet altijd), ontbijt is uitgebreid en goed en diner ook geweldig, ruime speelkamer voor de kinderen en evt zwembad van het andere hotel ter beschikking.
kortom: super, zeker met kinderen onder de 15.
Een nadeel, er is geen bar om 's avonds nog iets te drinken, dit kan wel maar dan zit je in de "lobby'

met jonge kinderen, Jan. 2011
"Prima accomodatie voor een heerlijke wintersport"
Stella de Regt
22-2-2011 Zijn hier voor het eerst geweest, verbleven in App. Achat met onze 2 kinderen (2-ling van 4). Best ruime accomodatie. Heerlijke bedden, uitgebreid ontbijt. Fijn dat er een skihok is en dat de skilift en skischool op loopafstand zijn. We hebben hier een heerlijke week gehad. Handdoekenwissel idd gemist, maar hadden we dus om kunnen vragen.

met een groep, Jan. 2011
"Een herhaling zeker waard"
stephan
13-2-2011 ligging ten opzichte van de lift is super (+/- 60 meter) dus net ver genoeg om geen last te hebben van DE apresskitempel hofstadl maar dichtbijgenoeg om te lopen op skischoenen (wij hadden een kluisje gehuurd bij sport2000 perner).

ontbijt is zeker goed te noemen broodjes roerei warme worstjes/bacon vleeswaren jogurt en ontbijtgranen.

kamers zijn netjes schoon en ruim

handdoeken zijn op aanvraag volgens de receptie is dat omdat ze tijdens je verblijf niet op je kamer komen (dit is dus het apartment principe) maar je krijgt er zoveel als je wilt

personeel is aardig en behulpzaam ook extra sleutels voor de kamer is geen probleem (wij hadden er drie)

kortom volgens ons een echte aanrader

De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Crystls bij:

met vrienden, Jan. 2011
"Voor herhaling vatbaar."
Rinie
19-1-2011 Ik kom al enkele jaren in Crystls. Naar volle tevredenheid. Laatste dag (na het uitchecken) na het skieën gewoon gratis en voor niks in de sauna-ruimte douchen. Ze doen nergens moeilijk over. Kleine misser dit jaar: geen handoekenwissel, dus die heb ik zelf uit de sauna gepakt. Volgend jaar ben ik er weer.