6-2-2011
in de tien jaar dat ik met wintersport ben geweest was dit het beste appartement, schoon, groot en centraal gelegen.
20-2-2010
Heerlijke skivakantie gehad.
Het hotel ligt supercentraal! Fantastische ruimtes, balkon, fijne douches, parkeergelegenheid etc.
Wat wel heel dom is, is het ontbreken van een afzuigkap. Voor de baklucht te verdrijven, moet de balkondeur open, dat is weer erg koud.
Wij hebben niet gegeten in het hotel, locatie zag er wel goed uit, hippe tent.
Fantastische zonnige week gehad in Flachau! Hotel Central heeft zeker een heel mooie bijdrage geleverd aan ons prettig verblijf aldaar.
Fam. Martens.
25-10-2010
Er is gewoon niets, maar dan ook niets op aan te merken.
Ik kom er nu al weer een jaar of vier, en ga er met heel veel plezier heen.
Sauna is heerlijk en schoon, erg lekker na het skieen.
Eten in het bij behorende restaurant is ook echt een aanrader. (En ook de schnitzel eck) De loactie is perfect, het ligt tussen twee liften in, welke via de achterpaden gewoon binnen 5 min lopen zijn te bereiken. (Neem geen bus!)
Uitgaan, hofstadl en musistadl zijn ook op loopafstand net als de Spar.
Kortom alles is perfect.
Als ik dan 1 minpunt mag geven is dat de naast gelegen discotheek soms wat trillingen veroorzaak. Maar daar heb je alleen last van als je in het voorhuis slaapt.
14-1-2010
dit complex is netjes ingericht, goede ligging, de piste ligt op ca 10 minuten lopen, supermarkt bijna naast het complex.
goede appartementen, wij hadden een zeer ruim appartement (nieuw gebouwd met zonzijde, lekker grote balkons die overdag in de zon liggen)voor 6 pers met 3 badkamers en 3 slaapkamers, ideaal. app compleet voorzien van goed keukengerei, oven, magnetron, 4 kookpitten en vaatwasser. elke dag broodjes gehaald bij het restaurant dat bij het app hoort(wel 1 dag van te voren bestellen)
meerdere sauna`s en massage stoelen om lekker te ontspannen.
Kortom perfect appartement, klein minpuntje is dat de app verwarmd worden dmv vloerverwarming, dus geen kachel waar je je handschoenen op kan laten drogen na het skien. maar dat hebben we opgelost door ze in de badkamer op de grond neer te leggen. niet via touroperator geboekt maar rechtstreeks bij eigenaar omdat dit type niet werd aangeboden bij de touroperators.