17-7-2011
mooi nieuw hotel uit 2007, het hotel is met veel stijl ingericht. Het eten was gewoon heel lekker. Vanaf het moment dat we aangekomen zijn tot op het moment van vertrek hebben we ons direct thuis gevoeld. Zeer vriendelijke eigenaars en heel vriendelijk personeel. E-bike te huur in het hotel, een leuk buitenzwembad en een mooi zonneterras.
het hotel ligt midden in Flachau en toch zeer rustig. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Elke avond een heerlijk viergangenmenu voor minder dan 50 euro in halfpension. Eeen lekker uitgebreid ontbijt en goede bedden voor de nacht. Dit samen met een gezellige babbel aan de bar en een heerlijke wijn bij het eten, dat is vakantie. Het is onbegrijpelijk dat iemand dit hotel beoordeelt met een score van 1 of 3. Ik vind dat zulke scores niet realistisch zijn en daarom ook zouden verwijderd moeten worden. Dit zou de betrouwbaarheid van de beoordelingen gewoon ten goede komen. Voor ons is dit hotel gewoon een 10 waard.
28-2-2011
wij hebben de junior kamers geboekt, deze waren niet groot, wel netjes en zeer schoon. We hebben geen last van gehad dat de eetzaal om 8 uur open ging, voor 8.30 kon je toch niet op de piste terecht! Het eten was goed, met keuzemenu ook vegetarisch en kinderen, altijd vers en veel beter dan lauwwarme niet aangevulde buffetten! Drank was niet duurder dan elders, Eu2,80 voor klein- en Eu3,50 voor groot bier. We hebben geen probleem met de afrekening gehad, altijd vriendelijk personeel, super service, vriendelijk begroet en tewoord gestaan, goede reis toegewenst, enz. De pistes zijn 8 min lopen, we hebben een skikluis bij de "achterjet" geboekt en konden zo onvermoeid de afstand lopen! De gratis skibus stopt 100m vanaf het hotel. Enige minpunt vondt ik de Wellness, niet uitgebreid, en een buitenzwembad met 31graden te koud. Onze vrienden zaten in een super de luxe en zeer ruim appartement, deze appartementen zijn een aanrader! Wij hebben een fijne vakantie gehad en niets te klagen.
15-2-2011
hotel uit 2007, schoon, uitgebreid ontbijtbuffet warm/koud, goed keuze menu,goede bedden, balkon, goede bar, sauna, buitenzembad. eigen minibus service door het dorp/liften en omliggende dorpen, tegen kleine vergoeding, bellen en ze komen je halen. rustige ligging niet aan doorgaande weg, dus lekker rustig slapen.