Hotel Villa Rieder**** in Filzmoos Oostenrijk beoordelingen 8.4 | Zoover

Hotel Villa Rieder**** Filzmoos

Beoordelingen Hotel Villa Rieder****

Filzmoos 142, 5532, Filzmoos
Hotel Villa Rieder scoort een 8,4 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Villa Rieder****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Villa Rieder**** in Filzmoos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 17 vakantiefoto's van Hotel Villa Rieder**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Hotel Villa Rieder**** met andere accommodaties in Filzmoos.

20 beoordelingen over Villa Rieder****

met vrienden, Feb. 2012
"Prima hotel, nette kamers, goede service"
Andries Schouten
4-3-2012 Villa Rieder is een gemoedelijk hotel, nette kamers (goede badkamers), prima eten en een prettige eigenaar. Het hotel heeft een gezellige uitstraling, met een leuke "huiskamer". Ook zeer prettig; gratis internet. De kamers worden elke dag goed schoongemaakt en voorzien van schone handdoeken. Ook met kleine kinderen is het prima geschikt. Er is een computerhoek en je kan tafeltennissen. Verder goede parkeergelegenheden en de skiliften op loopafstand. Wij hebben er een prima week beleefd en zullen zeker weer voor Villa Rieder kiezen.

met partner, Juli 2010
"Uitstekend hotel met goede ligging"
Bert
24-7-2010 Voor een korte stop enkele nachten in dit hotel doorgebracht (Halfpension). Zeer goede ruime kamer met schitterend balkon. Hotel ligt midden in het dorp. Zeer vriendelijke eigenaren die alles doen om het de gasten naar de zin te maken. Het eten 's avonds is ruim voldoende en smakelijk. Het ontbijtbuffet is in orde. Direct vanuit het hotel zijn goede wandelingen te maken. Ook kunnen autotochtjes worden gedaan. Ongetwijfeld zijn 's winters de pistes in enkele minuten beriekbaar. We hebben vele liften gezien direct bij het hotel. Omdat het hotel midden in het dorp ligt verdient het aanbeveling de ramen 's nachts te sluiten. Als je ze open laat kan het verkeer gehorig zijn. Maar dit doet niets af aan het hotel: Dit is perfect!

met een groep
"Perfecte service"
Koos
9-7-2010 januari 2010 geweest met een groep van 8 mensen. Uitstekende service, goede ruime kamers met prachtige badkamers. Sauna behoeft een upgrading. Eten uitstekend in de juiste hoeveelheden, gemoedelijke sfeer. Volgend jaar maar weer naar Filzmoos en zeker weer naar Villa Rieder

met vrienden, Mrt. 2010
"Aanrader"
Liesbeth
28-3-2010 Wij hebben met 9 volwassenen een week in Villa Rieder doorgebracht en zijn er zeer over te spreken. We hadden absoluut geen problemen met de eigenaar en vonden hem zelfs aardig. Het ontbijt is niet zeer uitgebreid maar toen we om een eitje vroegen was dat geen probleem en kregen we die vervolgens iedere morgen zonder erom te vragen. De eieren werden ook niet apart in rekening gebracht. De kamers zijn redelijk ruim en de badkamer is erg goed en nieuw. Het avondeten is niet overdreven veel maar wel goed. Je kunt uit twee hoofdgerechten kiezen.
Het skigebied is alleen voor beginners geschikt. Op drie dagen in de week rijdt er een bus naar Flachau, maar wij namen elke dag een taxi naar steeds een andere plaats voor een heel redelijk bedrag.
Hoewel het een vier sterren hotel genoemd wordt, vind ik drie sterren meer de lading dekken. Het is wel een heel gezellig, klein hotel en daarom wat mij betreft een aanrader.

met partner, Jan. 2010
"Geweldig!"
ellen
26-1-2010 Erg vriendelijk, schoon, lekker eten.
Dichtbij de piste. Echt een aanrader.

met jonge kinderen, Jan. 2010
"Nog altijd heerlijk!"
Cynthia, Laurens, J...
24-1-2010 Onherkenbaar zijn voor ons de verhalen over de service van Wolfgang, wij kennen hem als een hele prettige persoonlijkheid die er alles voor doet om het de mensen naar de zin te maken en zowieso altijd heel behulpzaam is! Het is eten is super gezond en ook gezonde porties, de kamers zijn schoon en ruim, badkamer heerlijk met een goede douche. Ook heerlijk is de sauna en het solarium en de speelkamer voor de kids beneden. Wij komen hier al jaren, inmiddels ook met kleine kinderen en zijn nog altijd super tevreden! Onvergetelijk is de rit met de paardenslee, ook voor de kids kei leuk. Dit jaar ook voor het eerst gaan rodelen vanaf Anton (met de 4 zitter omhoog) en ook dat is onvergetelijk! Nu al weer zin in de volgende keer....

met jonge kinderen, Mrt. 2009
"Goed en degelijk hotel"
jpm
22-3-2009 wij hebben in een van de appartementen gelogeerd,die was erg ruim met een badkamer met ligbad.het ontbijt was ruim voldoende en het avondeten is echt heel goed,de riedertjes zijn fantastisch in de keuken.wolfgang is inderdaad gesloten maar was ook belangstellend en hulpvaardig.
wij gaan hier zeker nog een keer terug

met partner, Mrt. 2009
"Ondanks houding eigenaar, toch goed hotel."
Theo & Jackie
8-3-2009 Herzlich Willkommen wordt bij binnenkomst in grote letters vermeld. Helaas hebben wij ons niet welkom en op ons gemak gevoeld . Wolfgang Rieder is eigenaar en runt samen met zijn echtgenote Helene het hotel. Hij laat duidelijk zijn voorkeur voor bepaalde gasten zien. Andere gasten laat hij links liggen. Neemt niet de moeite te vragen of het eten heeft gesmaakt, of er wensen zijn. Bij het uitchecken informeerde hij niet of het verblijf naar wens was geweest, nam zelfs niet de moeite gedag te zeggen. Wolfgang is een gesloten man die waarschijnlijk als je hem leert kennen ook een andere kant heeft. Jammer dat hij zich niet realiseert dat hij zich zo’n onprofessionele houding niet kan permitteren. Gelukkig maakt zijn echtgenote Helene een heleboel goed. Ondanks houding van de eigenaar viel er op het hotel zelf niets aan te merken. Kleine maar gezellige en schone kamer (matras naar mijn mening te zacht). Mooie badkamer. Eten goed verzorgd.

"The best place in town!"
sandy and ingrid
19-2-2009 Voor ons de 1e x in Villa Rieder en we gaan zeker weer terug. Wolfgang en Helene waren bijzonder gastvrij, het eten heerlijk en de kamer mooi en schoon. De door het hotel georganiseerde welkomsavond en de rit in de arreslee waren onvergetelijk.
We will be back, Wolfie!!!

met partner, Feb. 2009
"Zeker een topper!"
Sandy & Ingrid Grai...
19-2-2009 Voor ons de 1e x in Villa Rieder maar zeker niet de laatste. Wolfgang en Helene waren bijzonder gastvrij, het eten was super en de kamer mooi en schoon. Het organiseren door het hotel van de welkomsavond en de rit met de arreslee waren onvergetelijk. Wolfie we are coming back!!
Sandy & Ingrid