3-2-2010
Sinds vele jaren komen wij al in Neue Post. Voorheen onderhield de vader van de huidige eigenaar het appartementencomplex.
Sindsdien is het complex niet meer onderhouden: de 20-jaar oude gordijnen, vloerbedekking en meubilair zijn nog altijd hetzelfde. Een enig verschil is een bijgebouwd appartement vanwege het verdwijnen van het postkantoor uit hetzelfde pand.
Kortom: onverzorgd, geen aanwezigheid receptie, staat pand ver beneden peil (herentoilet beneden volgeporpt met dozen van televisies en computerapparatuur, spaarlampen in spotjes welke hier niet voor bedoeld zijn wat er armoedig uitziet en uit sommige lampen steken alleen draadjes).
Onze appartement, tweepersoons, was voorzien van twee elektrische pitjes maar geen afzuigkap waardoor je sliep in de kookluchten.
Het aangeboden Internet werkt niet op de kamer, alleen beneden in de gezamelijke ruimte waar verder geen andere voorzieningen zijn.
Zonde van het appartement, voorheen was het veel beter!
26-12-2009
Wij hadden een 4-5 pers appartement, deze was vij nieuw en compleet, draadloos internet werkt helaas alleen onder. Vriendelijke eigenaar en eigenaresse. Kinderpiste ligt op steenworpafstand het zelfde geldt voor de papageno piste. Andere piste is 150 mtr lopen dus alles is bij de hand.
11-1-2009
vanaf het balkon kun je de skischool van de kleintjes zien, de andere kant op zie je de gondelbaan de berg op gaan en alles op loopafstand. Ook het zwemmen tussen de besneeuwde buitenwand in het buitenbad (waarvoor je vrijkaartjes krijgt) is erg bijzonder.