Appartement Jager & Rotelstein in Filzmoos Oostenrijk beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Appartement Jager & Rotelstein

Appartement Jager & Rotelstein Filzmoos

Beoordelingen Appartement Jager & Rotelstein

West Oak Hill Road 4, 5532, Filzmoos
Appartement Jager & Rotelstein scoort een 8,8 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Jager & Rotelstein? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Jager & Rotelstein in Filzmoos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Appartement Jager & Rotelstein vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Appartement Jager & Rotelstein met andere accommodaties in Filzmoos.

4 beoordelingen over Jager & Rotelstein

met partner, Jan. 2012
"Nette studio"
Ilona
5-2-2012 We zijn net terug van een mooie vakantie in Filzmoos.
De studio was groter dan we hadden verwacht,bij het boeken stonden er andere foto`s bij dan het in werkelijkheid is.
Het zag er netjes uit, een mooie badkamer,in de keuken was van alles aanwezig vaatwasser,nespresso-apparaat etc.
De bedden lagen heerlijk alleen jammer was dat er geen gordijnen aanwezig waren.
Tegenover het appartement heb je de supermarkt en drogisterij.
In de Happy-alm(op loopafstand) dronken we savonds vaak wat , erg gezellige apresski bar.
Het skigebied is niet aaneengesloten dit wel jammer is,daardoor moet je elke ochtend met de auto naar een skigebied rijden.
Voor de beginner is Flachau-winkel mooi om te starten.
Mooie pistes, de liften en de restaurants zagen er vrij nieuw en onderhouden uit.
Auto`s kun je parkeren bij het appartement vlak voor de deur.

met oudere kinderen, Feb. 2011
"Prima appartement met tuin in de zon"
Linda
26-7-2011 Enige nadeel vind ik 2x tweepersoonsbedden, heb voor de kinderen liever 1 persoonsbedden. Verder was het prima en van alle gemakken voorzien.
In het huis vd eigenaars, onderin het souterain 2 appartementen. 1 voor 4 personen en 1 voor 6 personen. Bovenin nog 1 appartement.

met oudere kinderen, Feb. 2010
"Prima appartement"
Linda
21-2-2010 Prima appartement, zeer schoon en rookvrij. Grote slaapkamers, 1 ouderslaapkamer en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een opgevouwen slaapbank voor eventueel nog een derde persoon. Woonkamer niet heel groot maar ach we waren er alleen om te eten en slapen, het heeft alles wat je nodig hebt. Uitzicht op de zwarte piste/papageno. Achterzijde is zonzijde. Supermarkt, drogist en bakker direct aan de overkant. Via de achterkant skischool zeer goed aan te lopen. (Bögei) Voor herhaling vatbaar! Naast Rötelstein staat een piepklein kroegje, heel schattig en gezellig met een kleine kaart zoals tosti, friet en verrukkelijke goulashsoep. Erg rustig want 's avonds niet open, ongeveer van 12 tot 19 uur. Van dezelfde eigenaresse als appartement en zeer vriendelijk voor de kinderen. Kortom, wij hebben een supervakantie gehad en komen hier graag terug.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Jager & Rotelstein bi...

Familie, Feb. 2006
Jolanda van Beusich...
17-10-2006 Wij zijn hier in Febr. 2006 geweest, de app. lagen wel direkt naast een gondellift alleen de skischool was op vrij grote afstand, waar wel leuke skileraren waren voor kinderen, Bogei heette de skischool, de handdoeken roken naar sigarettenrook dus dat was niet echt lekker en we moesten smeken om ze voor schoon te ruilen, ze (de eigenaresse) was alleen via een ander app. te bereiken dus dat was ook niet echt handig (op 600 mtr).Volgens de reisgids was zwembadgebruik belooft alleen dat was volgens haar niet meer geldig.