Aparthotel Jagdhof**** in Filzmoos Oostenrijk beoordelingen 7.5 | Zoover

Aparthotel Jagdhof**** Filzmoos

Beoordelingen Aparthotel Jagdhof****

Filzmoos 233, 5532, Filzmoos
Aparthotel Jagdhof scoort een 7,5 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Jagdhof****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Jagdhof**** in Filzmoos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Aparthotel Jagdhof**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Aparthotel Jagdhof**** met andere accommodaties in Filzmoos.

26 beoordelingen over Jagdhof****

met partner, Feb. 2011
"Laatste keer geweest!"
Gert-Jan Labruyere
27-2-2011 Na er een jaar of 6 niet meer geweest te zijn geweest, was het nu wel een beetje een tegenvaller!
De eigenaar is verandert van een energieke en klantvriendelijke vent in een stugge, onvriendelijke en verstrooid overkomende man.
De Wi-Fi werkte maar heel matig als het al werkte!
En ondanks dat er een upgrade van het hotel zou zijn geweest heb ik daar niets van gezien, douchen in het bad, slaapbanken en losse kitranden in het toilet! (de smaakpolitie zou er niet vrolijk van worden!)
Over het restaurant heb ik geen mening want als je zo onvriendelijk bent, ga ik liever ergens anders eten...
Van de bar hebben we geen last gehad overigens, ligt er misschien aan op welke verdieping je zit.
Al met al in mijn ogen geen 4 sterren waard!
Filzmoos is een top dorp maar volgend jaar naar een ander hotel!

"Geweldig"
Anita
24-2-2010 Wij zijn in begin maart 2009 in Filzmoos geweest en vonden het super en gaan bijna weer naar Jagdhof.
Wij hebben geen last gehad van de bar beneden en hebben geweldig gegeten, ontbijt prima en 's avonds gewoon van de kaart gegeten beneden in het restaurant. Ideaal, als de kinderen moe waren konden ze naar bed, babyfoon mee en je kon nog lekker een poosje rustig beneden zitten.
Heel dicht bij de skischool van de kinderen, hun kunnen ook niet meer wachten om te gaan.
Dus ik zeg; een aanrader.

met jonge kinderen
"Vresijk veel overlast van de bar beneden"
tamara
21-2-2010 we zijn een week geweest en hebben van de 6 nachten 4 wakker gelegen van de muziek in de bar en met kleine kinderen is dat geen pretje. 1 keer maar nooit weer! personeel was vriendelijk appartement was keurig , eten was weinig en het ontbijt te simpel voor zoveel sterren .

met jonge kinderen
"Filzmoos is top; Jagdhof is duur betaald"
AVO
18-2-2010 Het 2 kamer appartement is prima; fijn natuurlijk dat er elke dag schoongemaakt wordt en er nieuwe handdoeken liggen. Maar gezien de kosten vind ik de prijs kwaliteitsverhouding niet top. Zo hebben er maar 2 appartementen een bad (rest alleen douche); is de eigenaar nogal stug en is er veel overlast van de bar die het hotel op de benedenverdieping runt (oordoppen mee!). Het aparthotel hotel ligt niet aan de piste. De skischool Exclusive (met kantoor naast het hotel) heeft een oefenweide op ongeveer 2 km afstand. Veel rijden met de auto dus; wel erg goede skischool verder.
Filzmoos vonden we geweldig (leuk dorp, prachtige pistes en heel rustig).

met jonge kinderen, Dec. 2009
"Uitstekende prijs/kwaliteit en goede ligging"
janneke
3-1-2010 Aparthotel Jagdhof heeft alles dat een skiër zich kan wensen. Goede ligging ten opzichte van de pistes: Je stapt zo de Papageno gondel in. Voor beginnende skiërs en de skischool is het ca 10 min lopen. Grote verwarmde skikelder die binnendoor te bereiken is. Goede kamers. Wij verbleven in een appartement (kamer 11 + 11a)met twee slaapkamers, twee badkamers en een kleine woonwamer. Zo kun je 's middags ook eens thuis lunchen. Het eten was iedere avnond uitstekend, helemaal gezien de geringe meerprijs voor halfpension. Ook voor de kinderen werd iedere avond iets lekkers gemaakt. Het personeel is zeer vriendelijk en hulpvaardig. Enige minpunt was het lawwai van de Kalahari bar in de kelder. De eigenaar wil een familiehotel combineren met een uitgaansgelegenheid die tot 4 uur 's nachts open is. Dat gaat dus niet. Op normale avonden heb je geen last van het lawaai maar op avonden dat de DJ draait heb je oordoppen nodig om te kunnen slapen (of je moet gewoon meefeesten...).

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Net hotel; maar geen 4 sterren waard...."
Fam vd Molen
31-8-2009 Algemene indruk: net hotel waar je heel lekker kunt eten. Ligging in het centrum van het dorp maar nauwelijks last van lawaai. Prachtige omgeving met veel wandelmogelijkheden. We hadden 2 kamers op de bovenste verdieping. Die waren erg klein en kenden weinig luxe: op meerdere plaatsen stootte je je hoofd en kon je elkaar niets eens passeren (!) Ook vreemd vonden we dat ze te weinig plaatsen hadden voor al hun gasten om te kunnen eten, daarom moest je in 2 "ploegen" eten. Dat betekende oa. dat als je in de "eerste ploeg" zat, na een poosje gevraagd werd de tafel te verlaten, of dat je bij het ontbijt moest wachten tot er een plek vrij was. Het personeel was vriendelijk, maar er werd wel erg vaak iets gebracht wat niet door ons besteld was. Kortom: beslist geen onaardig hotel, maar het maakt zijn 4 sterren absoluut niet waar.

"Prima verzorgd appartementenhotel"
Willem
3-3-2009 Hotel is prima, 2 kamerapp. niet groot, maar netjes. Kamer wordt iedere dag schoongemaakt.
Avondeten in hotel is prima en niet duur.
Eigenaar komt niet echt open/spontaan over.
Nadelen: - door plavuizen op gang gehorig.
- op bovenste etage is 's nachts nog geregeld de muziek uit de bar in de kelder te horen

met partner, Jan. 2009
"Prima appartement, goed restaurant"
klara
27-1-2009 Het appartement/ hotel ligt perfect tov de gondelbaan, even de weg oversteken. Verder ligt de supermarkt en drogist vrijwel naast het gebouw. Appartement is ruim voldoende, keurig verzorgd ( elke dag schoonmaak), wel zelf keukenhanddoeken, evt pedaalemmerzakken ed meenemen, je krijgt 1 theedoek. Eigenaren gereserveerd, maar correct. Personeel superlief en attent. Restaurant prima, wij hebben a la carte gegeten ( ontbijt zelf gedaan in app.) keuken staat open voor verzoekjes zoals schweinshackse, wel even overleggen dan.....Men zorgt wel voor sfeer, zelfs in de sauna ruimte, kaarsjes aan enzovoorts. Enige nadeel wat geluidsoverlast van de bar onder het gebouw.

Familie
"Knus, netjes, centraal"
M. Claessens
12-8-2008 2 kamerappartement was ruim genoeg, blijft altijd lastig met 2 volwassenen en 2 grote kinderen, maar dat was bij boeking bekend. Eten was goed, doordat je 3 gangen kreeg, was het ruim voldoende. Eenvoudig en door de 2 keuzes, altijd wel wat je lekker vond. Ontbijtbuffet was eenvoudig maar voldoende. Een nacht hebben we wel wakker gelegen van de Kalahari bar, dat was iets minder. Het weer was deze week ook bar slecht. Personeel vriendelijk. Wij waren er van 18 juli tot 25 juli.

Familie, Aug. 2008
"Keurig complex in leuke plaats"
Fam. Dijk
23-8-2008 Voor ons (gezin met twee kinderen) de eerste keer naar Filzmoos en naar dit complex. Zeer goed bevallen. Goed ontbijt, iedere dag een lunchpakket en s'avonds een prima diner (3-gangen). Hierdoor ook altijd voldoende. Vriendelijke, keurige bediening. Nette schone appartementen. Wij gaan zeker terug!