30-7-2009
Ook wij zijn helaas "opgelicht"door deze meneer, we hadden bij het reisbureau ander app. geboekt. Dat stond ook op de papieren, kiezen of delen, het wordt dit app. of niets. Meneer ontstak direct in woede toen wij zeiden dat we dat niet wilden. Toch maar eieren voor ons geld gekozen en het app. geaccepteerd. Eerlijk is eerlijk, het was een prachtig, schoon app. Wel 3 hoog met alleen een trap, geen lift. Dus na 15 uur gereden te hebben moet je alles nog naar boven sjouwen! Iedere dag schoonmaak, echt super.
Het enige "probleem" vonden wij dat we 10 minuten 4x perdag door een halve meter sneeuw moesten ploeteren met huilende kinderen, en daarom hadden we voor app. gekozen tegenover de piste. DUS LET OP!!! als je boekt en neem contact op met je reisorganisatie als het niet klopt, direct, ter plaatse!!!
24-2-2009
perfect gebied voor gezinnen. erg kind vriendlijk.
hotel ook. goed eten. vriendlijk personeel.
29-12-2008
Hebben geslapen in Maier, tegenover de kinderpiste en kinderweide.
Ontbijt en diner nuttigde we in hotel Hanneshof, geweldige bediening en veel variatie. Tussen de middag gingen we even terug naat het appartement, was tegenover skischool.
Elke dag schoon linnengoed, werd de kamer schoongemaakt, als je dit niet wilde, kon dat aangegeven worden. Koken deden wij niet zelf, maar keukentje is wel klein voor als je zelf wel kookt.Wij waren denk ik 1360 euro kwijt voor 1 week appartement en eten. Niet duur toch? voor 5 personen?