Hotel Filzmooserhof**** in Filzmoos Oostenrijk beoordelingen 8.5 | Zoover

Hotel Filzmooserhof**** Filzmoos

Beoordelingen Hotel Filzmooserhof****

Neuberg 85, 5532, Filzmoos
Hotel Filzmooserhof scoort een 8,5 uit 10, op basis van 41 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Filzmooserhof****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Filzmooserhof**** in Filzmoos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 42 vakantiefoto's van Hotel Filzmooserhof**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Hotel Filzmooserhof**** met andere accommodaties in Filzmoos.

37 beoordelingen over Filzmooserhof****

met jonge kinderen, Jan. 2012
"Familie hotel zoals familiehotel moet zijn"
sylvester_ponsen
30-1-2012 5e Keer in Filzmooserhof. Blijft goed verblijf voor in de winter. Top gelegen aan pistes, heerlijke grote familiekamer. Heerlijk eten zowel ontbijt,lunch als diner. Goede animatie, ik snap de kritiek niet voor alle kinderen in welke taal dan ook, Rodelen, koetsrijden,schilderen noem maar op.

met vrienden, Juli 2011
"Sterk ontgoocheld in hotel!"
giannieke
25-7-2011 We hebben hier een jaar naar uitgekeken en we zijn sterk ontgoocheld thuisgekomen.Het personeel is er niet vriendelijk,gedraagt zich hautain en autoritair (de gastvrouw op kop!) en zijn enkel duitstalig, ze doen ook geen enkele moeite om Engels te speken als je iets niet verstaat(uitgezonderd de receptioniste).De bar straalt geen gezelligheid uit (je mag al blij zijn dat er iemand van het keukenpersoneel eens komt kijken of je iets moet drinken).De bar is ook veel te klein voor alle mensen als het regent.

De kinderclub is helemaal niet gezellig, je mag al blij zijn dat er heel af en toe animatie is. Er wordt dan ook enkel Duits gesproken, ook al zien ze dat de kindjes het niet verstaan. Er zijn toch ook andere manieren om iets duidelijk te maken. Er wordt dan ook enkel 'gewerkt' met Duitstalige kindjes. De kinderclub is helemaal niet gericht op kleine kindjes!!
De faciliteiten in de omgeving zijn heel duur.Een kabellift kost al snel 10-15 euro/ persoon
Bij regenweer is er echt niets .

met vrienden, Juli 2011
"Wij keren dit jaar terug!!"
Frankie Inze
13-4-2011 Prima prijs/kwaliteit, kindvriendelijk, proper en zeer verzorgde maaltijden

met oudere kinderen, Juli 2011
"Zeer goede vakantie zie hieronder "
heidi

"Fantastisch, kindvriendelijk en vriendelijk"
katrien_praet
6-8-2011 We zijn net terug van een weekje in Filzmooserhof. Het was echt een fantastische week. Al van bij onze aankomst werden we heel gastvrij en vriendelijk ontvangen en werden we rondgeleid, met veel aandacht voor de kinderen.
De kamers zijn proper en verzorgd, en het personeel is altijd aanwezig en bereid om te helpen met de glimlach.
Voor de kinderen is dit hotel echt een paradijs : er is een kinderclub met 2 animatoren die gans de dag in de weer zijn met verschillende en gevarieerde activiteiten, er is ook een grote speelkamer, een trampoline, een pingpongtafel, een tennisveld, en een zwembad. Er is zo veel te beleven dat de kinderen er de tijd van hun leven hebben.
Het eten is zeer verzorgd, het ontbijt is heel uitgebreid en de all-inclusive formule is super met kinderen. Dit hotel is ideaal voor kinderen tot lagere schoolleeftijd.In de omgeving zijn er veel mogelijkheden voor uitstappen die ook aangepast zijn voor kinderen. Kortom een ideale vakantiebestemming, zeker een aanrader!

"Super vakantie voor gans het gezien"
heidi
8-8-2011 van 2 tot 14/07/11 daar geweest. kinderen 9 en 13 jaar, van klein tot groot komt aan zijn trekken.veel belgische mensen. kregen grote kamer,een plus punt aangezien deze kamer niet te boeken was in de brochure. eten en all-in was hier zeer ok. gaan volgend jaar terug dan is er normaal een overdekt zwembad en een buiten zwembad en een wellness afdeling voor de volwassenen alleen. een klein min puntje is dat de animatie in het duits is maar dat weet je op voorrand als je dit hotel boekt. maar mijn zoontje van 9 kan de mevrouw toch goed verstaan. duitse woorden verschillen niet zo fel van het nederlands.

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Geweldig met jonge kids"
Wesley
6-3-2011 Een vakantie om nooit meer te vergeten. 5 dagen zon en heerlijke sneeuw. Eten in het hotel perfect vaak te veel. Kinderen niet gezien de hele vakantie. Oudste heeft zich prima vermaakt op de bogei skischool en trots met een medaille naar huis. Prijs van het eten tussen de middag in het hotel wat aan de hoge kant. ( maar de Kids eten all inn) skigebied wat beperkt maar voldoende. Flachau op 20 minuten met de auto. Kamers geweldig en erg schoon. Zwembad een leuke afwisseling en de animatie is prima. Personeel erg vriendelijk. Volgend jaar waarschijnlijk weer.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Aanrader voor families met jonge kinderen"
breukers
31-8-2010 Erg leuk hotel, goed eten, 4 gangen diner, genoeg te doen voor de kinderen en een goede prijs-kwaliteit verhouding. De animatie is inderdaad in het duits maar dat is logisch als je in Oostenrijk bent. Het eten is goed: 's avonds 4 gangen diner en voor de kids elke avond een ander menu. Ontbijt was goed. Lunch wat minder maar hier hebben we maar 1 keer gebruik van gemaakt omdat je een lunchpakket kon maken om mee te nemen naar uitstapjes. Goede ligging voor uitjes (tip: koop een salzburgerlandkaart)
kortom: aanrader voor families met kinderen van ongeveer 4-12 jaar !!

"Ontgoocheld"
Camille Desmet
12-8-2010 Wij waren eerder ontgoocheld in dit hotel. Verouderd hotel, de kinderclub is niet altijd even vriendelijk,houden zich vooral bezig met duitstalige kinderen. Als het mooi weer is, is het buitenzwembad ideaal, maar bij koud en regenweer is het saunagedeelte héél beperkt en sterk verouderd. Ligging van hotel is wel ok. Het eten was de ene avond echt lekker, de andere avond aten wij ons bord niet op. Dit hotel is vooral gericht op kinderen tussen 3 en 8 jaar, zijn niet echt voorzien op baby's. All-in is ook niet echt zijn "gold" label waard, héél beperkte alcoholkaart. 's Avonds is de sfeer eerder koel, we misten gezelligheid en zitplaatsen!

"Een fantastisch hotel"
schuermans
9-9-2010 een kindvriendelijk hotel waar vooral de kinderen vanaf 4 jaar centraal staan.ook aan de kleinere gasten is gedacht zij konden spelen in de speelkamers of aan de receptie.het eten was zeer goed en ze vulden het buffet veel aan.de lunch was prima.het bestond uit een voor-hoofdgerecht en een dessert.ook gemakkelijk dat je zelf een lunchpakket kan maken.het zwembadwater was aan de frisse kant.babyvoorzieningen waren voldoende.we komen zeker terug naar dit hotel wanneer de kinderen iets groter zijn.