27-2-2010
Hotel Bisschofsmutze in Filzmoos is ons zeer goed bevallen. Gedurende de hele week is het personeel heel open en service gericht. Iedere middag staat er verse taart en/of cake klaar, bij terugkomst van het skieen. Het personnel speelt flexibel in op alle "kinderwensen". Eten is van bovengemiddelde kwaliteit. Goede en nette sauna aanwezig.
Als je al een nadeel zou moeten noemen, is het dat relatief lang (5 min) lopen is naar de piste.
26-1-2010
voor de 4e keer waren wij naar dit hotel echt super heerlijke kamer mooi gerenoveerd, eten goed en genoeg keus en als er niets bij is wat je lekker vindt kun je altijd een schnitzel bestellen. Volgend jaar gaan we gewoon weer.
3-1-2010
Wij zijn 2 weken geweest in dit hotel. We hadden een familie kamer met 2 kinderen. De slaap bank is omgetoverd tot een bed voor de kinderen. Kamer was verder helemaal goed, ruim genoeg met balkon, zeer goede bedden en badkamers/toilet gerenoveerd dus zeer netjes. Elke dag 4 gangen menu, eten altijd heerlijk geweest, je kan gewoon pauzes tussendoor nemen en je zit niet aan een tijd vast. Kinderen kunnen van het kinder buffet eten maar wilde je iets van het menu kon dat ook. Vriendelijke bediening. Kerst met een oostenrijks duo en oud/nieuw met een bandje. Leuke bar. Hotel ligt in het oude dorpje, je kan de ski bus nemen naar de ski weide maar het is ook loopbaar. Verwarmde ski ruimte. Bogei zeer leuke kinder ski school! Al met al echt goed bevallen, temperatuur alleen heel warm in hotel en restaurant. In je kamer kan je je kachel uitzetten dus dat was niet erg maar in het restaurant hoef je je niet warm te kleden. Er is geen kinder speel kamer maar ze kunnen gewoon door het hotel lopen.