Beoordelingen Filzmoos

Waardering
8,5
Uitgaansleven
7,9
Cultuur
7,8
Omgeving
9,0
Sfeer in het dorp
8,8
Skigebied beginners
9,3
Skigebied gevorderden
6,8
Après ski
8,0
Zorg voor natuur
8,7
Het weer

12  °C

20 april 2014

Filzmoos
8,5
124 beoordelingen
Beoordelingen Filzmoos

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Filzmoos. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Filzmoos. Ben je zelf op vakantie geweest naar Filzmoos? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Filzmoos scoort een 8,5 uit 10, op basis van 124 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 17 Appartementen, 21 Hotels, 5 Vakantiehuizen, 6 Aparthotels, 2 Chalets, 1 Landhuis en 8 Pensions in Filzmoos. Op Zoover vind je bovendien 101 vakantiefoto's van Filzmoos. Je kunt 1 video van Filzmoos bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Filzmoos. Bekijk ook andere accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

110 beoordelingen over Filzmoos

8,5
124 beoordelingen
Waardering
8,4
Uitgaansleven
7,8
Cultuur
7,7
Omgeving
8,9
Sfeer in het dorp
8,7
Skigebied beginners
9,3
Skigebied gevorderden
6,7
Après ski
8,0
Zorg voor natuur
8,6
Toon score en beoordelingen van:
met een groep, Mrt. 2014
"Leuk gezinsdorpje"vertalen
lindyvl
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
7,0
Sfeer in het dorp
7,0
Skigebied beginners
7,0
Skigebied gevorderden
4,0
Après ski
8,0
Zorg voor natuur
7,0

16-3-2014 Voor gezinnen met jonge kinderen of beginners ideaal. Grote oefenpistes en skischool. Voor snowboarders niet aan te raden vanwege veel sleepjesliften. Je kunt vanuit filzmoos erg leuk naar neuberg skieen. Happy alm is een heel erg leuk apreski tentje om 4uur is er vollop muziek en lol. Ook de kinderen kunnen mee er waren er genoeg andere kinderen. Zo kunnen de ouders lekker dansen en de kids spelen. toppie

met een groep, Mrt. 2014
"Prachtig gebied voor de niet gevorderde skiër."vertalen
Liesbeth van der Ka...
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer in het dorp
8,0
Skigebied beginners
9,0
Skigebied gevorderden
8,0
Après ski
9,0
Zorg voor natuur
9,0

10-3-2014 Voor beginnelingen en niet gevorderden is dit gebied prima!

met vrienden, Feb. 2014
"Klein skigebied"vertalen
Annemiek
Waardering
6,0
Omgeving
7,0
Sfeer in het dorp
6,0
Skigebied beginners
8,0
Skigebied gevorderden
3,0
Après ski
5,0
Zorg voor natuur
8,0

23-2-2014 klein skigebied, leuk voor de niet fanatieke skiers en kinderen...
oude liften en veel sleepliften.

met vrienden, Feb. 2014
"Prachtige omgeving en gezellig dorp"vertalen
Hanneke
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer in het dorp
10,0
Skigebied beginners
10,0
Skigebied gevorderden
10,0
Après ski
10,0
Zorg voor natuur
10,0

2-3-2014 Uitstekende bestemming voor een vakantie. Zeker voor de wintersportliefhebber!

met een groep, Feb. 2014
"Leuk plaatsje voor families of als je rust wilt."vertalen
Martijn
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Sfeer in het dorp
7,0
Skigebied beginners
8,0
Skigebied gevorderden
6,0
Après ski
8,0

23-2-2014 Voor beginners en families met kinderen zijn er voldoende mogelijkheden. Meerdere skischolen aanwezig. Apres ski vooral in hotels onderaan pistes. 's Avonds weinig te doen, maar mooi plaatsje voor rustige wandeling o.i.d. De meer geoefende skiër is snel uitgekeken op de weinige pistes in Filzmoos. Omdat er geen skibus rijdt naar andere skigebieden moet je met (eigen) auto naar andere gebieden rijden. Houd rekening met half uur rijden over bochtige wegen.

met partner, Feb. 2014
"Heerlijk skigebied"vertalen
Gerda van der Veer
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer in het dorp
8,0
Skigebied beginners
9,0
Skigebied gevorderden
3,0
Après ski
8,0

16-2-2014 We hebben er weer van genoten!!!!!

met oudere kinderen, Jan. 2014
"Gezellig plaatsje"vertalen
jan roomer
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer in het dorp
8,0
Skigebied beginners
9,0
Skigebied gevorderden
7,0
Après ski
8,0
Zorg voor natuur
8,0

20-2-2014 dorpje geschikt voor het gezin en de beginnende skier

met partner, Jan. 2014
"Mooi skigebied"vertalen
Marianne
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Omgeving
10,0
Sfeer in het dorp
9,0
Skigebied beginners
10,0
Skigebied gevorderden
9,0
Après ski
8,0

2-2-2014 uitstekend skigebied voor beginners, maar ook voor gevorderden

met partner, Dec. 2013
"Rustige plaats met mooi skigebied"vertalen
Tomas Van Beek
Waardering
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer in het dorp
10,0
Skigebied beginners
10,0

23-12-2013 Uitstekende bestemming om een dag te skien. Héél rustige en leuk dorpje met enkele aangename winkels, en uitermate vriendelijke mensen.

met jonge kinderen, Dec. 2013
"Leuk dorp !"vertalen
Margareth
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Sfeer in het dorp
10,0
Skigebied beginners
10,0
Skigebied gevorderden
3,0
Après ski
5,0

15-3-2014 EEn super gebied voor kinderen en beginners.... voor de gevorderde skier is t niets vind ik.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat ga jij doen met Pasen?