Beoordelingen Filzmoos

Waardering
8,6
Uitgaansleven
7,8
Cultuur
7,8
Omgeving
9,0
Sfeer in het dorp
8,7
Skigebied beginners
9,3
Skigebied gevorderden
6,7
Après ski
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0
Het weer

6  °C

26 november 2014

Filzmoos
8,6
134 beoordelingen
Beoordelingen Filzmoos

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Filzmoos. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Filzmoos. Ben je zelf op vakantie geweest naar Filzmoos? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Filzmoos scoort een 8,6 uit 10, op basis van 134 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 17 Appartementen, 21 Hotels, 5 Vakantiehuizen, 6 Aparthotels, 2 Chalets, 1 Landhuis en 8 Pensions in Filzmoos. Op Zoover vind je bovendien 106 vakantiefoto's van Filzmoos. Je kunt 1 video van Filzmoos bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Filzmoos. Bekijk ook andere accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

117 beoordelingen over Filzmoos

8,6
134 beoordelingen
Waardering
8,5
Uitgaansleven
7,7
Cultuur
7,7
Omgeving
9,0
Sfeer in het dorp
8,7
Skigebied beginners
9,2
Skigebied gevorderden
6,6
Après ski
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,9
Toon score en beoordelingen van:
Met partner, Sept. 2014
"Met 1 woord Geweldig"vertalen
e.schluper
Waardering
10,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
10,0

11-09-2014 Met de wandelbus is alles te bereiken zonder dat je zelf met de auto op stap moet. De wandelingen zijn goed met borden aangegeven waar je heen m oet alleen de tijden die ze aangeven hoelang de wandeling duurt kloppen niet altijd.

Met jonge kinderen, Juli 2014
"Gezellig dorp middenin de bergen"vertalen
Cristian
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
9,0
Sfeer in het dorp
8,0
Zorg voor natuur
8,0

12-08-2014 leuk dorp middenin de bergen met voldoende voorzieningen.

Met een groep, 2014
"Mooi!"vertalen
Niels mallant
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

12-07-2014 Gewoon geweldig!!! Echt een aanrader!

Met vrienden, Juni 2014
"Mooie omgeving"vertalen
Leo53.dietvorst
Waardering
8,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
7,0
Omgeving
10,0
Sfeer in het dorp
8,0
Skigebied beginners
8,0
Skigebied gevorderden
2,0
Après ski
7,0
Zorg voor natuur
9,0

29-06-2014 In de zomer prachtige omgeving om te wandelen.
In de winter alleeen voor beginners geschikt.

Met partner, Juni 2014
"Zeer mooie omgeving om te wandelen"vertalen
jetbag1
Waardering
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

08-07-2014 Mooie omgeving met dicht in de buurt diverse bezienswaardigheden.
Kasteel Hohen Werfen, de stad Salzburg, Liechtensteinklamm, Dachsteiner Gletscher etc.

Met partner, Juni 2014
"Schitterende omgeving"vertalen
wwiebing
Waardering
10,0
Uitgaansleven
8,0
Omgeving
10,0
Sfeer in het dorp
8,0
Zorg voor natuur
10,0

22-06-2014 Filzmoos en omgeving is zeer de moeite van het bezoeken waard. Het uitgaansleven en de sfeer in het dorp zal in het hoogseizoen in zomer en winter gezelliger zijn. Het was nu half juni vrij rustig, maar er zijn ook mensen die deze rust waarderen.

Met vrienden, Juni 2014
"Uitstekend"vertalen
joop
Waardering
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

25-06-2014 Voor een herhaling vatbaar

Met een groep, Mrt. 2014
"Leuk gezinsdorpje"vertalen
lindyvl
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
7,0
Sfeer in het dorp
7,0
Skigebied beginners
7,0
Skigebied gevorderden
4,0
Après ski
8,0
Zorg voor natuur
7,0

16-03-2014 Voor gezinnen met jonge kinderen of beginners ideaal. Grote oefenpistes en skischool. Voor snowboarders niet aan te raden vanwege veel sleepjesliften. Je kunt vanuit filzmoos erg leuk naar neuberg skieen. Happy alm is een heel erg leuk apreski tentje om 4uur is er vollop muziek en lol. Ook de kinderen kunnen mee er waren er genoeg andere kinderen. Zo kunnen de ouders lekker dansen en de kids spelen. toppie

Met een groep, Mrt. 2014
"Prachtig gebied voor de niet gevorderde skiër."vertalen
Liesbeth van der Ka...
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer in het dorp
8,0
Skigebied beginners
9,0
Skigebied gevorderden
8,0
Après ski
9,0
Zorg voor natuur
9,0

10-03-2014 Voor beginnelingen en niet gevorderden is dit gebied prima!

Met vrienden, Feb. 2014
"Klein skigebied"vertalen
Annemiek
Waardering
6,0
Omgeving
7,0
Sfeer in het dorp
6,0
Skigebied beginners
8,0
Skigebied gevorderden
3,0
Après ski
5,0
Zorg voor natuur
8,0

23-02-2014 klein skigebied, leuk voor de niet fanatieke skiers en kinderen...
oude liften en veel sleepliften.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Vind jij het leuk om landgenoten tegen te komen tijdens je wintersportvakantie?