Hotel Alpenkrone**** in Filzmoos Oostenrijk beoordelingen 8.0 | Zoover

Hotel Alpenkrone**** Filzmoos

Beoordelingen Hotel Alpenkrone****

Filzmoos 133, 5532, Filzmoos
Hotel Alpenkrone scoort een 8,0 uit 10, op basis van 46 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Alpenkrone****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Alpenkrone**** in Filzmoos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 43 vakantiefoto's van Hotel Alpenkrone**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Hotel Alpenkrone**** met andere accommodaties in Filzmoos.

1 2 3 4 5 volgende

42 beoordelingen over Alpenkrone****

6,4
met partner, Jan. 2011
"Prima prijs kwaliteit verhouding, bediening super!"
Pieter en Elly
14-2-2011 Boven verwachting. Lekker en gevarieerd eten. Fijne sauna's.
Bediening erg vriendelijk. Skigebied is klein maar goed voor skier die niet teveel eisen stelt. leuke rode en blauwe afdalingen.
Skibus stopt voor de deur en rijdt ongeveer elk uur.
Wel geisoleerd t.o.v. Ski-Amade gebied (Flachau). Die bus rijdt slechts 3 keer per week (di, wo, do) tegen extra betaling (8 euro retour). Kost veel extra tijd.
Maar overall: leuke vakantie gehad.

met partner, 2010
"Geweldig!"
Mel en Bo
1-6-2010 Wij zijn in januari naar hotel alpenkrone geweest en wij hebben ons daar uitstekend vermaakt!
De mensen waren erg vriendelijk, sociaal en behulpzaam. Het eten was er goed en het hotel heeft een mooie ligging. Naar het dorp lopen was wel een eindje maar er reed ook een bus waar we gratis gebruik van konden maken.

We hadden voordat we op vakantie gingen ook een paar recenties gelezen die behoorlijk negatief waren, wij snappen niet waar ze het vandaan halen. Onze vakantie was TOPP!

met partner, Mei 2010
"Zeker nog eens"
Fam Eames
29-5-2010 Was een geweldig hotel met super service personeel bijzonder vriendelijk zou er zo weer heen gaan en het zeker aan bevelen

met jonge kinderen, Feb. 2010
"Voor de 6e keer terug!"
Leonore Bouma
15-12-2010 In februari gaan wij voor de 6e (of is het de 7e?) keer weer naar dit hotel. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Een aantal van de personeelsleden die ik er ruim 10 jaar geleden al zag, zijn er nog steeds. Zegt ook iets over het hotel!
Kids vermaken zich goed. Kortom, wij zijn zeer tevreden over dit hotel.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Prima hotel"
Jan Smits
1-9-2009 Dit hotel hebben we 3 dagen gebruikt als laatste in een Oostenrijk rondreis. In vergelijking met andere hotels was het voor ons zoontje heel leuk gebruik te kunnen maken van een indoor zwembad. Het hotel is een flink stuk van het centrum gelegen (hoger) wat het alleen geschikt maakt voor autobezitters. Tijdens ons verblijf was het ERG druk in de eetzaal, maar we hebben nooit lang op iets moeten wachten. Eten van redelijk goede kwaliteit, geen hoogstandjes maar dat mag je van HP ook niet verwachten. We hebben het in de kwaliteit niet kunnen merken, maar je ziet wel dat dit hotel het moet hebben van hoge bezoekersaantallen (eetzaal) maar verder hebben we daar in het hotel zelf weinig van gemerkt. Kamers OK, de bedden ook. Bezoek naar tevredenheid geweest.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"In de zomer een keer kijken hoe het is"

23-8-2009 Leuk hoor om te zien hoe het in de zomer uitziet. Iedere wintersport gaan wij naar Filzmoos en we zijn in dit hotel erg vaak geweest maar dan in de winter. Het is 6 jaar geleden dat we hier waren maar weer erg leuk.
Een mooi saunagedeelte en leuk zwembad , wel klein maar de kinderen vonden het erg leuk. Familiekamer met 2 slaapkamers. Ontbijt was goed en ook het diner was goed. Wij betaalde 25 euro pp per nacht incl HP. Naar ons idee een koopje zeker gezien de prijzen in de winter. OK geen culinair hoogstandje maar wij hebben goed gegeten. In de omgeving erg veel te zien

"Voors en Tegens"
Rob van der Meer
8-3-2009 De bediening was vlot en vriendelijk. Diner en ontbijtbuffet was helemaal goed.
De kamer was wat simpel. Douche en toilet in een ruimte en zeer klein. Zag er oud en gedateerd uit. Geen frisse indruk.
Zwembad is klein en bij 4 personen al te klein. De 2 sauna's boden ruimte aan nauwelijks 4 personen. De baas van het hotel is stug en onvriendelijk. Straalt geen hospitality uit. Was bijv. niet bereid moeite te doen lactose vrije melk in te slaan, wij moesten dat zelf maar zoeken want het was er volgens hem helemaal niet. Wij vonden het zelf in 2 winkels.
Dit hotel verdient géén **** maar twee à drie. Voor de vierde moet er veel gebeuren in/aan het hotel.
Alleen in het restaurant wordt er rekening gehouden met niet-rokers. Zelfs in de lobby mag gerookt worden.

De skibus rijdt te weinig gedurende de dag, je moet daardoor soms meer als 3 kwartier wachten.

met jonge kinderen
"Prima hotel"
marcel
2-3-2009 prima gezellig hotel vriendelijk personeel. kinderen hebben veel vrienden gemaakt.volgendjaar weer.

met vrienden, Mrt. 2009
"Hotel Alpenkrone te Filzmoos "SUPER""
Mous van der Meijde...
24-3-2009 Samen met collega-tje op vakantie nr. Hotel Alpenkrone te Filzmoos met de bus. Beide waren echt super verzorgd. Alle eerder gelezen negatieve reacties over Hotel Alpenkrone vonden wij beide zeer onterecht. Personeel en eten waren "super", een goede bar met heerlijke wijn en cocktails.Een zeer goed ontbijtbuffet en een heerlijk 4 gangen dinner waaraan veel zorg besteed is. Dit hotel is zeer zeker de moeite waard en als wij volgend jaar weer gaan skien dan zullen wij zeer zeker weer dit hotel boeken.Wij waren heel blij niet met eigenvervoer te zijn gegaan, er viel elke nacht ong. 15 a 20 cm sneeuw en sneeuwkettingen waren dus echt nodig.
De skibus komt je ieder 45 minuten voor het hotel oppikken en brengt je dan nr. Filzmoos met heerlijke skipistes, zeker het noemen waard is onderaan de pisten "Happy Filzmoos" voor een zalige lunch of een apres ski, met zeer vriendelijk personeel. Dus op naar 2010 om weer te boeken in Hotel Alpenkrone en waarschijnlijk weer met een busreis.

met partner, Mrt. 2009
"Prima in orde!"
Agnes
12-3-2009 Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Alpenkrone ligt prachtig met uitzicht over het dorp. Dit brengt met zich mee dat je wel de skibus naar de pistes moet nemen of een stukje moet wandelen (naar beneden ben je er zo terug naar boven een behoorlijke klim van ca. 15 minuten) De skibus rijdt inderdaad wat weinig (ca. 1x per 45 minuten) maar als je even kijkt wanneer hij vertrekt ('s ochtends 9.05 en 9.50 uur) hoef je dus niet 3 kwartier te wachten! Ook wij zaten in het bijgebouw, lekker rustig en kamers prima.
Eten heel goed en ruim voldoende 4 gangen, ontbijt uitgebreid alles is aanwezig. Sauna heel nieuw alles heel netjes, wat aan de kleine kant maar dan wacht je gewoon even. Zwembad inderdaad erg klein. Al met al een heel fijne vakantie gehad en voor herhaling vatbaar!

1 2 3 4 5 volgende