Hotel Lukasmayr*** in Bruck an der Großglocknerstraße Oostenrijk beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Lukasmayr***

Hotel-zuidkant langs rivier

Beoordelingen Hotel Lukasmayr***

Zeller Straße 1, A-5671, Bruck an der Großglocknerstraße
Hotel Lukasmayr scoort een 7,9 uit 10, op basis van 87 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Lukasmayr***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Lukasmayr*** in Bruck an der Großglocknerstraße, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 46 vakantiefoto's van Hotel Lukasmayr*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Hotel Lukasmayr*** met andere accommodaties in Bruck an der Großglocknerstraße.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

76 beoordelingen over Lukasmayr***

met jonge kinderen, 2012
"Goede prijs/kwaliteit"
Femke35
13-5-2012 Wij waren met oud en nieuw een week in dit hotel en hebben er een mooie tijd gehad. Het personeel is erg vriendelijk. Het ontbijt en avondeten wordt als buffet geserveerd. Wij vonden het eten heerlijk. Niet overdreven luxe of veel, maar zeker goed. Zeker als je kijkt naar de prijs die wij hebben betaald. De kamers zijn goed, geen last gehad van het verkeer. Natuurlijk een nadeel dat het hotel een eindje rijden van de piste is, maar onderweg zijn leuke winkels.

met partner, Mrt. 2012
"Middelmatig"
wim
18-3-2012 Kamers gedateerd maar schoon,ontbijtbuffet niets op aan te merken echter het dinerbuffet is een drama, de soep is goed te doen maar het hoofdgerecht is slecht je denkt dat je warm opschept maar als je gaat eten merk je dat lauw tot koud is,om over hat dessert maar te zwijgen er wordt iets uit een potje of pakje op een schoteltje gekwakt en dat is het.
Ze kunnen beter de drankjes bij het eten berekenen in plaats van gratis en
wat meer investeren in het avondeten.Tevens zou het prettig zijn als men wacht met de borden weg te halen tot iedereen aan tafel klaar is met eten.

met partner, 2011
"Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding!"
Jessica nefkens
3-9-2011 Wij zijn net terug van 10 dagen in dit hotel. Het was prima. We hadden een ruime kamer, bad met badkamer en ruim balkon met uitzicht op de rivier. Het enige minpuntje: de kamer was gedateerd, maar wel schoon en netjes. Bedden prima en sanitair ook. Het personeel is vriendelijk en alert wanneer je je glas leeg hebt. Eten elke dag in buffetvorm, keuze uit 2 soorten vlees (1x vis) en een vegetarisch gerecht. Was allemaal prima.

met oudere kinderen, 2011
"Heerlijk weekje"
Theo en Glenn
31-8-2011 Ben hier feb 2011 wezen snowboarden, samen met mijn zoon, mijn beste vriend en zijn zoon. De kamer waar wij in zaten, aan de straatkant, had een goede douche, het was een kleine maar schone kamer. De herrie vond ik wel meevallen, meestal viel ik toch als een blok in slaap :-) De bediening was top ! Wanneer je glas bijna leeg was, stond er alweer een volle !
Het onbijt en het avondeten vond ik perfect , genoeg keuze, zodat de kids ook heerlijk mee zaten te eten.
Het Hotel ligt met de auto maar een paar minuten van de Areitbahn I, waar het ovrigens wel heel erg druk is tijdens de schoolvakanties. We zijn vanwege deze drukte een paar keer smorgens doorgereden naar Kaprun, en daar stond geen rij. Afdaling X1 en X2 zijn geniaal .... In de namiddag dan terug naar Zell am See, met de laatste lift helemaal naar boven, om vervolgens te eindigen in het dorpje bij de Apres-ski, sauna in het Hotel Geweldige vakantie gehad. Ik heb net weer geboekt voor febr 2012 ..

"Goed hotel"
geen
29-8-2011 we zijn net terug van week in hotel lukasmayr.eten was lekker en afwisselend iedere keuze uit twee verschillende vlees soorten.Kamers aan de noordkant wat verouderd maar proper.wel wat veel lawaai als je aan straatkant logeert.Personeel heel vriendelijk!!Komt dadelijk vragen of je nog iets wil drinken zodra ze zien dat je glas leeg is.zeker een aanrader voor die prijs!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Leuk hotel met een goede bediening"
de Jong
30-8-2011 kamers achter waren rustig en groot, de bedden konden wel beter, de badkamer/toilet was donker maar wel schoon.
de bediening was super als je glas met bier of wijn leeg was kwamen ze gelijk al vragen of je een nieuw glas wilde hebben, koffie, thee, chocolademelk en sappen kon je zoveel pakken als je wilde, cola, sinas enz. was er wel maar moest je bijbetalen, de meisjes in de bediening zorgden dat je echt niets te kort kwam.
Het eten was buffet en er was altijd wel een keuze uit een aantal gerechten wat je wilde eten en je kon zoveel pakken als je wilde.

"Heerlijke dagen"
R. Willems
27-7-2011 Enkele fijne dagen beleefd. Prima eten in een gemoedelijke sfeer. Iedere dag is verrassend. Vriendelijke eigenaren en zeer vriendelijk personeel.
Kamers zijn inderdaad wat gedateerd, maar zeer ruim van opzet en met goede matrassen. Zelfs is er nederlandstalige tv (BVN).

"Allinclusief hotel.prijs/kwaliteit verhouding goed"
Peter
26-8-2011 Allinclusief formule wat je in Oostenrijk niet vaak ziet. Maar voor de prijs was het in orde. "s avonds is er niks te doen. Kamers waren in orde en ook de bedienig was goed. Zo gauw als je glas leeg was had je weer een nieuwe. Alleen cola was nie all in.???
Gunstige ligging voor uitstapjes en wandelingen.

"Een fantastisch hotel met een erg goede service"
Ans&Piet
4-8-2011 We hebben in het hotel 11 fantastische dagen gehad, ondanks dat we geen geweldig weer hadden.Met name de eigenaresse en de 3 meisjes verlenen een geweldige service.Het eten is erg lekker en in deze 11 dagen nooit het zelfde opgedient gekregen.We hadden All Incl, dus als je glas bijna leeg was werd er al gevraagd of je nog een nieuwe wilde.in bruck is niet zoveel te beleven maar Zell am See en Kaprun liggen op een paar km afstand.We hadden een nieuwe kamer met uitzicht op het riviertje en de bergen met besneeuwde toppen.De kamer was schoon en netjes met een mooie TV aan de wand en een ruime badkamer.Voor fanatieke fietsers is ook alles voorhanden, ik had mijn eigen fiets meegenomen en deze kunnen stallen in de fietskelder die s'avonds op slot ging.Mooie beklimmingen in de buurt met als toetje de Grossglockner(moet je eenmaal beklommen hebben) Ook het wireless internet deed het prima en koste 20 euro per 11 dagen!!! ik kan geen min punten bedenken en ga zeker een keer terug. Piet&Ans

"Fantastische plek"
de roode
13-8-2011 Hotel Lukasmayr is echt een aanrader voor iedereen die een leuk klein hotel zoekt.
Wij hadden een gerenoveerde familie kamer. Was echt heel schoon, ruim en groot.
Als we nog een keer naar Oostenrijk gaan zal het zeker weer naar Hotel Lukasmayr zijn. Eigenaren zijn heel vriendelijk en het personeel ook. Eten is super geen dag hetzelfde.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende