Hotel Höllern*** in Bruck an der Großglocknerstraße Oostenrijk beoordelingen 5.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Höllern***

Hotel Höllern*** Bruck an der Großglocknerstraße

Beoordelingen Hotel Höllern***

Glocknerstrasse 51, A-5671, Bruck an der Großglocknerstraße
Hotel Höllern scoort een 5,9 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Höllern***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Höllern*** in Bruck an der Großglocknerstraße, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Hotel Höllern*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Hotel Höllern*** met andere accommodaties in Bruck an der Großglocknerstraße.

17 beoordelingen over Höllern***

6,4
6,7
6,5
"Goed"
johnny
28-8-2011 de prijs die je betaald is het zeker niet slecht . het hotel is verouderd ok. maar de autentieke stijl heeft zijn charme . de eigenaars zijn vriendelijk en werd altijd bediend.ik ben daar geweest voor de omgeving te ontdekken . en niet in het hotel te zitten voor alle details te beoordelen .

"Zeker terug komen"
danuta
28-8-2011 Vrij grote hotel, in oosterijkse oude stijl. De eigenaars zeer vriendelijk. Prachtige omgeving. Kamers beetje verouderd.

met oudere kinderen, 2011
"Ideale uitvalsbasis voor een actieve bergvakantie"
Carlier Gino
16-8-2011 We hadden speciaal een hotel gekozen met karakter en zonder veel verleidingen om in het hotel te blijven plakken maar om actief buiten te wandelen,..
Höllner heeft aan ons verwachtingen voldaan:voldoende, behoorlijk eten, authentieke sfeer,.. het zwembad en sauna waren aangenaam na de lastige klimpartijen. De eigenaars zijn vriendelijk als je zelf ook moeite doet om vriendelijk te zijn en niet zit te zeuren op elk klein detail. De streek kan men in 1 woord samenvatten : adembenemend !!Het hotel is uitermate geschikt voor mensen die actief willen buiten leven en het klopt als men zegt dat het hotel overdag weinig biedt, dat wordt ook nergens beloofd !!! De bar sluit meestal om 23.00u en dat zorgt voor minder lawaai en goede nachtrust. Voor plezier en onspanning moet je altijd zelf een beetje zorgen, sommige mensen echter zien liever het negatieve dan het positieve dat overal aanwezig is. Voor de mensen die weggestuurd zijn : ik was daar ook op dat moment...en ik had hetzelfde gedaan

"Waarschijnlijk goedkoop hotel maar zeer verouderd"
imke
1-8-2011 we zijn hier wezen logeren
je hebt 2 types kamers maar de ene is zeer verouderd de andere vrij modern
bedden zijn aan vervanning toe
warm water is daar denk ik op en anders moet je er erg lang op wachten
zwembad zeer verouderd
animatie duur en verouderd
de eigenaren zijn aardig maar elke avond dronken ik vind dat dit niet kan je moest
ze maar wakker maken als je wat wilde drinken
en zelf opschrijven want dit vergaten ze gewoon
het ontbijt was matig
voor een eitje moet je 1 euro betalen
echt belachelijk
ik zou het geen aanrader vinden
en wat ik al op andere site`s las moet ie of gesloten worden of behoorlijk onder handen genomen worden

"Oud versleten en vuil"
Heylen Hendrik
5-7-2011 Vuil en smerig hotel.
Onder en achter de bedden licht vuil en stof.
Overal in de kamer stof.
Geen telefoon.
Haardroger werkt niet.
kast stuk.
Versleten kamers.
Zwembad heel verouderd en vuil, schimmelvorming.
Na wij dit gemeld hadden kregen wij de keuze uit 2 andere kamers.
Deze kamers waren er nog erger aan toe.
In plaats van lattenbodem een vezelplaat die op meerdere plaatsen stuk was.
Onder een bed vonden wij dierlijke uitwerpselen in een ander kroop ongedierte.
Na onze weigering van een van deze kamers te nemen werd de hotel eigenaar razend en gooide ons gewoon op straat met een dochter van 15 jaar.
Dat dit nog mag opengehouden worden in deze tijd?
Waar al deze goede comentaren vandaan

"Klaar om af te breken."
a_red_silk_rose
22-7-2011 Wij waren niet tevreden over ons verblijf . De kamers waren vies en vettig . Zwembad vuil . Zeker niet aan te raden . Geen mogelijkheden voor kleine kinderen.

met jonge kinderen, Jan. 2011
"Prima prijs/kwaliteit"
Jeroen van Weerlee
23-1-2011 Tijdens de kerstvakantie 1-8 januari 2011 daar verbleven. Één dag voor vertrek een mail ontvangen dat onze reservering was ingetrokken, omdat we geen aanbetaling hadden gedaan. Het misverstand per telefoon opgelost en konden gewoon komen. Het echtpaar spreekt engels (zij is engels) en het hotel biedt veel voor een scherpe prijs. Het het hotel heeft een aardig zwembad met turksstoombad in de kelder en een grote animatieruimte voor kinderen. Het eten was typisch oostenrijks en wij vonden dat heerlijk (keuzemenu). Wij betaalden € 53,- p.p.p.n. incl. halfpension. Voor onze dochter van 6 jaar hoefde we niets te betalen en sliep in een extra bed op de kamer. De matrassen zijn echt aan vervanging toe, want je ligt op de lattenbodem. Je rijd in minder dan 10 minuten (in het hoogseizoen) naar de Areitbahn waar je voor € 5,- per dag een klusje kunt huren voor de skispullen. Wel behoorlijke wachttijden tussen 9-10.30 uur voordat je naar boven kan met de lift

met jonge kinderen, Dec. 2010
"Geweldige vakantie gehad"
Fam. van Ommen
9-1-2011 Wij hebben het hier met jonge kids geweldig gehad!!
Leuk zwembad(klein ) en zeer gastvrij ontvangen, het ski/snowboard gebied is fantastisch en goed te doen met de auto ( 10 min) . Het diner is simpel maar goed en voldoende keuze. Wij waren hier in een rustige tijd, week voor kerst, dus kan het niet beoordelen in de drukke periode maar wij gaan zeker nog een xtje terug!!
Wie superdeluxe zoekt zit hier niet op zijn plek!!!

met jonge kinderen, Feb. 2010
"Hotel hollern een fantastische plek"
marga muller
4-3-2010 wij zijn net terug van een weekje wintersport na 3 dagen bij zell am see te hebben geskied zijn we 2 dagen naar kaprun geweest.
zell am see ligt zo op 10 min van het hotel af en is heel goed bereikbaar met auto en bus.het hotel was heel goed het eten was heel lekker en de eigenaren zijn heel aardig en willen alles voor je doen om het je zo plezierig mogelijk te maken.
de kamers zijn daar in tegen heel eenzoudig maar de prijs kwaliteit verhouding is heel goed.
volgend jaar zou ik graag weer naar hotel hollern terug willen.

"Vriendelijk personeel, goede service"
Edward en Bianca
3-1-2010 Wij zijn net terug van een heerlijk weekje wintersporten in Zell am See en Kaprun. Het hotel ligt ongeveer een kwartier rijden hier vandaan. Met onze auto was dat was prima te doen. Er is ook een halte van de skibus dichtbij het hotel.
Het was een leuk hotel voor niet te veel geld. Heerlijk eten en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam! Het diner op oudejaarsavond was zeer uitgebreid en goed. Leuk om er op deze avond te zijn.
De kamer werd elke dag goed schoongemaakt.
Zeker een aanrader. Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.