Appartement Central**** in Bruck an der Großglocknerstraße Oostenrijk beoordelingen 3.0 | Zoover

Beoordelingen Appartement Central****

3,9
2,5
5,5

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Central****

Raiffeisenstraße, 5671, Bruck an der Großglocknerstraße
Appartement Central scoort een 3,0 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Central****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Central**** in Bruck an der Großglocknerstraße, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Appartement Central**** met andere accommodaties in Bruck an der Großglocknerstraße.

2 beoordelingen over Central****

5,8
met jonge kinderen, Apr. 2011
"Helaas niet nog een keer..."
Ski-fan
26-4-2011 De gastvrouw is niet vriendelijk, is wantrouwend en gaat al uit van het slechte zonder dat je ook maar iets hebt gedaan.
Ongeacht wat je hebt geboekt bepaalt zij waar je recht op hebt! Zo hebben wij 2 identieke appartementen geboekt maar zij heeft ons 2 duidelijk verschillende aangeboden! Geen discussie mogelijk!
Overigens was het kinderbedje totaal niet veilig!
Jammer! als je wilt skieen op de kitzsteinhorn is de locatie goed te doen maar wij kiezen toch in het vervolg voor een van de vele andere appartementen waar ze zoals onze eerdere ervaringen wel gastvrij en vriendelijk zijn!

met jonge kinderen, Dec. 2009
"Prima bevallen"
vakantieganger
4-1-2010 Appartement Central in Bruck is een fijn appartement. Vriendelijke mensen die voor je klaar staan. Bruck ligt ook heel centraal voor een bezoek aan Zell am See en Karpun. Het enige nadeel zou kunnen zijn dat er alleen 2-kamer appartementen zijn. Als je met meer dan 2 personen komt, dan moeten er altijd 2 personen in de woonkamer op een slaapbank. Slaapbank was echter prima, dus voor ons geen probleeem.
Skibus stopt direct bij het appartement. Ook zijn er veel eetgelegenheden in de buurt.