Hotel Alpenhof in Bruck an der Großglocknerstraße Oostenrijk beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Alpenhof

6,6

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Alpenhof

Kaprunerstraße 25a, 5671, 5671, Bruck an der Großglocknerstraße
Hotel Alpenhof scoort een 8,6 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Alpenhof? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Alpenhof in Bruck an der Großglocknerstraße, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Hotel Alpenhof met andere accommodaties in Bruck an der Großglocknerstraße.

2 beoordelingen over Alpenhof

6,6
met een groep, Jan. 2011
"Lage prijs, goede kwaliteit. Aanrader."
Luc Pelgrims
2-2-2011 Konden vrije aankomstdag kiezen. Waren hier met familie 4 generaties. Spijtig voor oudere mensen dat er geen lift is. Kamers netjes maar vrij klein (zeker met babybedje in). Van één kamer niet zeker of het wel van het type was dat we geboekt hadden. Draadloos internet is pluspunt.
Lekker eten met keuze van hoofdgerecht. Salatbuffet altijd hetzelfde. Dranken bij de maaltijd in de prijs inbegrepen. Als er 3 personen rode wijn kozen, kregen we 1 literfles, maar ook als er eens 5 personen wijn wilden kregen we dezelfde 1 literfles.
Auto's noodzakelijk voor uitstapjes en om naar skiliften te rijden. Skibussen rijden vanuit Bruck maar zeer vroeg, dus niet gezien. Skieen mogelijk in Zell an See en in Kaprun. Leuke pisten maar zeer druk, zelfs op weekdagen in januari! Liften stoppen ontzettend vroeg, om 16.00 uur. Meeste skiers komen uit Polen, Tsjechië en Rusland, voor de rest nog wat Duitsers, enkele Nederlanders en 2 Belgen!
Dit laatste heeft natuurlijk niets met het hotel te maken.

met partner, Aug. 2009
"Knus hotel met zeer goed eten"
Linda
25-8-2010 Wij verbleven in hotel De Alpenhof tijdens onze fietsvakantie. Personeel is erg vriendelijk en zeer gemotiveerd om je het zo prettig mogelijk te maken. Eten is in een woord Top!!!!
Kamers zijn iets wat gedateerd maar brandschoon.
Wij zullen dit hotel zeker nog een keer aandoen.