Hotel Landhaus Angerhof in Bad Hofgastein Oostenrijk beoordelingen 9.1 | Zoover

Hotel Landhaus Angerhof Bad Hofgastein

Beoordelingen Hotel Landhaus Angerhof

Anger 67, AT-5630, Bad Hofgastein
Hotel Landhaus Angerhof scoort een 9,1 uit 10, op basis van 33 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Landhaus Angerhof? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Landhaus Angerhof in Bad Hofgastein, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 52 vakantiefoto's van Hotel Landhaus Angerhof vinden. Je kunt 4 video's van Hotel Landhaus Angerhof bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Hotel Landhaus Angerhof met andere accommodaties in Bad Hofgastein.

23 beoordelingen over Landhaus Angerhof

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Vakantie van hun leven"
Eurlings
26-8-2011 Na jaren vakantie gevierd te hebben in Italie, wilde we nu eens wat anders.Er werd gekozen voor Oostenrijk.Na een zoektocht via internet zijn we bij jullie terecht gekomen.De site was zo uitnodigend dat we meteen geboekt hebben. en hier hebben we geen spijt van gekregen.Italie is mooi, maar Landhaus Angerhof doet er niet voor onder.Het welkom was zo vriendelijk met een kopje koffie dat het niet meer stuk kon.Bedankt voor de fijne tijd.Voor de dropping die Luck spontaan bedacht na een verregende dag.Niet is voor jullie teveel.Het gezellig samen zijn in de gemeenschappelijke woonkamer waar jullie tips geven over wat er allemaal te doen is rond jullie mooie landhuis.De kinderen hebben de tijd van hun leven gehad. Ze wilde liever hier blijven als met ons iets ondernemen.Dit kwam natuurlijk ook door alle andere gasten waar veel tieners bij waren.

"Goede sfeer"
Kok
24-8-2011 Tot nu toe een van onze heerlijkste vakanties gehad en dat was hier!We dachten dat we met onze Mara niet veel konden ondernemen, maar rondom en in jullie landhuis is volop gezelligheid!Het ultieme vakantie gevoel hadden we zeker, luieren in de hangmat, zonnetje rind 30 graden, water en bergen!Bedankt voor jullie gastvrijheid, jullie enthousiasme voor iedere gast en het verlenen van net dat extra beetje service maakt jullie een bijzondere gastgever!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Heerlijke vakantie gehad"
Fam. Pijnenburg
12-9-2010 Hele fijne vakantie gehad. Marcel en Cora doen echt hun best je een heerlijke vakantie te bezorgen.
Geweldig met de kinderen. Van verse tot verrassingseieren aan de deur.
Het is er heerlijk rustig en in de tuin toch van alles te doen. Vooral voor de kinderen, zwembad, trampoline, speelhuisje, kippen en konijnen en ook nog piepiep de haan (als hij er nog is?).
Onze vakantie was dan ook zéér geslaagd.
Zou zo weer terug willen!!!!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Landhaus Angerhof bij:

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Geweldige ligging, mooi appartement"
Familie Spelthan
29-8-2010 Mooi oud landhuis gelegen op de doorgaande weg richting Bad Gastein.
Van hieruit ben je snel op de diverse almen voor wandelingen of te skiën. De appartementen zijn ruim, netjes en gezellig. In de gemeenschappelijke kamer is voldoende speelgoed voor de kinderen en buiten zijn er divers terrassen. Daarnaast een zwembad, speelweide enz, enz. Marcel en Cora zijn een goede gastheer en -vrouw. Het ontbijtbuffet is uitstekend. De service prima.

met partner, Okt. 2009
"Als de Heilstollen werkt komen we terug"
F.Hamers
28-10-2009 We hebben hier goede weken gehad.Walter heeft volop genoten van de mooie omgving met zijn Morgan.En ik heb hier heel wat zweetdruppels gelaten in de Heilstollen.We hopen dat het wat oplevert.Maar ik heb ook genoten van de prachtige omgeving.In jullie mooie stijlvolle huis passen jullie precies als goede gastheer en gastvrouw.Als de stollen resultaat opleveren komen we hier zeker terug!We wensen jullie veel succes op deze prachtige plek!
Doorslaggevend voor de boeking was dat het appartement gelijkvloers en niet te ver van de Heilstollen was.De accomodatie voldeed aan onze verwachting:Fijne goede bedden en een goede douche/mooie keuken.En alles was schoon!

Auf wiedersehen, Froukje en Walter

met jonge kinderen
"We willen Terug!!!"
Easy
18-8-2009 De week was veel te kort.De kinderen vonden dit de leukste plek in Oostenrijk waar we tot nu toe zijn geweest.Dat ligt niet alleen aan de heel leuke inrichting,maar vooral aan de beheerders!!!We voelde ons vanaf het begin welkom en thuis.De beheerders hebben gastvrijheid nieuw gedefinieerd.

met oudere kinderen
"Heerlijke vakantieweek"
Fam Noordhoek
12-8-2009 Sfeervol landhuis in een prachtige omgeving. Ontzettend gastvrij, een mooi en ruim appartement(C)en een gezellige huiskamer. Voor de kinderen is er van alles te doen: een mooi zwembad, pingpongtafel, trampoline, tafelvoetbal en 's avonds gezellig een spelletje doen. We hebben genoten van een heerlijke vakantie en hebben nu al heimwee. Een aanrader voor iedereen.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Zeker niet oudbollig"
van eymeren
29-8-2009 Een mooi appartement, 2 weken lang schitterend weer, gezellige mensen en een heerlijk zwembad om af te koelen na een wandeling.
Kortom: een supervakantie!
Oostenrijk is een geweldig land voor kinderen en zeker niet oudbollig!
Er is vollop te doen en te zien in de omgeving:roofvogelshow, kastelen, klimpark,goud zoeken en nog veel meer!
We kwamen tijd te kort en als het aan de kinderen ligt
( en wat ons betreft ook) tot volgend jaar!!!

Herman,Elianne,Wouter en Jasper

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Mijn vakantie in Oostenrijk"
Noa
22-8-2009 Lieve Cora,Marcel,Luck en Jesse,

Het is hier heel leuk,want je hebben een zwembad
en een hele lieve dochter waar ik mee kan spelen.
Ik ben hier nu voor de 5e keer.
Als we hier zijn hebben we altijd plezier.
Het weer is hier beter als in Nederland,en je kan hier leuke bergtochten maken.
Mijn broer is een goede golver en hier vlakbij is een golfbaan.
De appartementen zijn fijn want de bedden zijn lekker en het is hier rustig.
Er is een prive zwembad waar ik graag in zwem, ik zwem veel onder water
en heb een duikbril gekocht.
In Zell am See zijn leuke winkeltjes bv. kledingwinkels,schoenenwinkels speelgoedwinkels en nog veel meer.
We zijn pas net hier en en gaan ook nog naar Salzburg.
Altijd als ik op vakantie ben krijg ik een klein cadeautje.
Ik hoop dat veel kinderen en volwassenen het hier ook leuk vinden.

Groetjes Noa

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Het gaat allemaal samen."
Ramon en marleen
8-8-2009 We hebben deze keer genoten van een zonnige vakantie.
Na de sneeeuw van de vorige keer, voor ons een verademing.
We hebben genoten van de tuin en met name het zwembad.
Ook de kinderen vonden het super ( Pieter wil wel blijven wonen).
Gezellig ook de contacten met de andere gasten en hun kids.
Het gaat allemaal samen ondanks dat ze elkaars taal niet spreken.
Heerlijk geslapen in de bedden, en al is het cliche: als de kinderen het naar de zin hebben.......

Ramon,Marleen,Damian,Iris en Pieter