Aparthotel Schillerhof in Bad Gastein Oostenrijk beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Schillerhof

hotel gezien vanaf de ski-lift

Beoordelingen Aparthotel Schillerhof

Kotschachtalerstrasse , 5640, Bad Gastein
Aparthotel Schillerhof scoort een 8,9 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Schillerhof? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Schillerhof in Bad Gastein, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 26 vakantiefoto's van Aparthotel Schillerhof vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Aparthotel Schillerhof met andere accommodaties in Bad Gastein.

3 beoordelingen over Schillerhof

met oudere kinderen, Aug. 2010
"All-in service slecht"
Fam. van Bruggen
11-8-2010 Het hotel is schitterend gelegen, kamers zijn fantastisch en groot. Alleen voor een all-in vakantie is het hotel niet geschikt. Wij hadden all-in geboekt, maar er was geen ontspanningsruimte voor de (all-in) gasten, we mochten geen bord/kaart spelletjes doen met de kinderen in het restaurant. Dit onder het mom van we willen het aanzien van het restaurant behouden voor gasten die geen all-in hebben, maar die hebben we niet geziein. Het eten werd met een bloedgang uitgeserveerd, zodat we maar weer zo snel mogelijk weer weg zouden gaan. De toiletten bij het restaurant werden al om 20.00uur afgesloten, zodat we hiervoor naar onze kamers moesten. De bar ging ook om 22.00uur dicht, we mochten ook niet blijven zitten. Wij hebben het gevoel, dat de eigenaars, of geen all-in ervaring hebben, of zo snel mogelijk binnen willen zijn (denk het laatste). Voor de mensen die geen all-in boeken bij dit hotel, gewoon doen, het is voor de rest een schitterend hotel, maar niet voor all-in gasten.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Mooi aparthotel"
fam. Hoogenboom
16-8-2010 Wij zijn in juli met 2 tieners naar aparthotel Schillerhof geweest.
Prachtige kamer hadden wij op de de vijfde verdieping, schitterend uitzicht. Alleen vonden wij het jammer dat het plaatsje zelf een beetje "verlaten en grauw" eruit zag. Bad Gastein zelf heeft echt een opknap beurt nodig.
Wij hebben heerlijk genoten in het aparthotel, wij zaten ook all-in maar hebben geen klachten zoals de vorige reacties. Dat de bar om 22.00 sluit klopt maar je all-in liep ook tot 22.00 en je heb niet voor niets een heel apartement tot je beschikking. De bediening was zeer vlot, wij hebben niet het gevoel gehad dat er snel gegeten moest worden en mochten toch aan tafel kaart spelletjes spelen tot ongeveer half 10 daarna gingen we met een drankje naar het apartement. Wij vonden het all-in naar Oostenrijkse maatstaven uitstekend, wij hebben meerdere malen all-in vakanties in Oostenrijk gevierd en overal was het soortgelijk als in Schillerhof. Niks geen klachten hierover,eten was trouwens uitstekend

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Modern, prachtig zwembad"
Ingrid
21-8-2009 Appartementencomplex uit 2007 gerund door een jong echtpaar. appartementen zijn erg mooi en vooral goed uitgerust. Wij hadden met zijn vijfen (ouders en 3 kinderen 18,17 en 15 jaar) een appartement met 2 slaapkamers. 2 slaapkamers met elk een mooie badkamer. in een ervan staat een wasmachine. Woonkamer is vrij klein maar heeft mooie grote flatscreen TV. Keuken is zeer goed uitgerust met combimagnetron,oven, vaatwasser. Zelfs mixer en beslagkommen aanwezig.Ook is er veel kastruimte.
Hotel ligt tegenover stoeltjeslift maar daar is maar een kleine afdaling. voor meerdere moet je met de (ski)-bus. deze stopt voor de deur. Het welness gedeelte is heel goed. erg mooi zwembad tevens grote sauna, 2 stoomcabines en ook bubbelbaden aanwezig.
Wij waren in augustus, we hadden later in de middag en 's avonds de zon. We hebben erg leuke wandelingen gemaakt in de bergen.