Aparthotel Gutjahr**** in Abtenau Oostenrijk beoordelingen 9.5 | Zoover

Aparthotel Gutjahr**** Abtenau

Beoordelingen Aparthotel Gutjahr****

Markt 187, 5441, Abtenau
Aparthotel Gutjahr scoort een 9,5 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Gutjahr****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Gutjahr**** in Abtenau, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Aparthotel Gutjahr**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Aparthotel Gutjahr**** met andere accommodaties in Abtenau.

6 beoordelingen over Gutjahr****

met een groep, Dec. 2010
"Tophotel waar je echt tot rust kan komen"
Marcel Mol
25-12-2010 Vriendelijk personeel, erg lekker eten, mooie kamers.
T.o.v. de pistes is het voor kinderen een ideale plek om het te leren in het skigebied
Dachstein-west.
Een aanrader in een fantastisch gebied in een fantastisch hotel.
Familie gutjahr is een prima gastheer.

met partner, Juni 2008
"Lekker rustig hotel"
Monique van Baalen
27-6-2008 We verbleven hier voor 1 nacht, dus hebben niet alles kunnen ervaren. Het personeel was erg vriendelijk en het eten was heel erg goed. De kamer was netjes en voldeed aan onze eisen, maar zou een keer gerenoveerd mogen worden. Jammer van de kleine TV, ca. 30 cm doorsnee.

Christa S, Zwolle
31-12-2006 Vorig jaar hebben wij hier een week gezeten in de voorjaarsvakantie. Erg druk voor hen natuurlijk. Wij hadden een familiekamer geboekt maar die was er niet. Nu hebben we niet veel ruimte nodig met 2 kids van 4 en 5 jaar maar een beetje ruimte om te bewegen is wel fijn. Bed bij geplaatst en een slaapstoel. Ging wel aardig. Leuk hotel met prima eten maar wij vonden de bar niet zo gezellig. Veel stamgasten en als je dan nieuw daar bent....
Wat wij erg vervelend vonden is dat we de kinderen niet eerder konden laten eten of wij zelf ook. We konden pas om 19.00 uur dineren. Dat vind ik veel te laat voor kleintjes. Het ging allemaal wel maar we hebben een paar keer gevraagd of de kids echt niet eerder konden, die vielen van hun stoel van moeheid na een dag skieen. Dus voor hele kleine kinderen is dit geen aanrader, wat ons betreft. Dat zijn ze ook niet echt gewend daar kregen wij de indruk.

De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Gutjahr**** bij:

met een groep, Aug. 2005
Josy Ruijs
26-3-2006 Ook in de zomer zeer de moeite waard. Wij waren er met een groepsreis. Markus en Barbara Gutjahr zijn zeer gastvrij. Ze organiseerden een prachtige wandel-excursie naar hun Gutjahr Alm.

W. Kloonen
21-2-2005 De prijs/kwaliteitverhouding is zeer goed. Een klein minpuntje: de geluidsisolatie tussen twee kamers is niet geweldig, wanneer de tv hard aanstaat v.w.b. geluid, stoort dat behoorlijk. Mijn advies: zet een begrenzer op de tv's.

R. Kommerkamp
5-1-2005 Perfect hotel, vriendelijke bediening, zeer mooie kamers en goed eten voor een zeer redelijke prijs.