Beoordelingen Hotel Gasthaus Traunstein***

24 mei 2013

Gasthaus Traunstein***
Beoordelingen Hotel Gasthaus Traunstein***
Au 66, 5441, Abtenau
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Gasthaus Traunstein*** in Abtenau, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Gasthaus Traunstein*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Gasthaus Traunstein scoort een 9,2 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Gasthaus Traunstein*** in Abtenau, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Gasthaus Traunstein***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Gasthaus Traunstein*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Hotel Gasthaus Traunstein*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Salzburg. Vergelijk Hotel Gasthaus Traunstein*** met andere accommodaties in Abtenau.

6 beoordelingen over Gasthaus Traunstein***

9,7
"Fantastisch gastvrij"
carla rijnsent
30-7-2011 heerlijk gasthof met goed eten ,leuk voor de kids met de trampolines en speeltuin voor de deur goed personeel je kan echt alles vragen. mooie omgeving gossau en de zoutmijnen en salzburg te bereieken voor maar 2 euro met het openbaar vervoer. zwembad abtenau mag je gratis in en dit is een mooi buitenbad. alleen maar lof gaan zeker terug

met oudere kinderen, Juli 2010
"Heerlijke plek"
van der Aa
29-8-2010 Voor ons is dit al jaen (meer dan 15 jaar) dé wintserportbetemming! De piste voor de deur, niet erg groot gebied, maar dekinderen kunnen hier heel goed leren skien. De geoefende skier staat in 15 min. in de Dachstein-West. Prijs/kwaliteit verhouding meer dan goed. De familiale sfeer, makkelijk met de kinderen, kortom vakantie.
Ook in de zomer zijn we er geweest. De berg is dan een outdooractiviteiten paradijs. Rodelen, fietsen, downhill met steps en andere karren, trampolines, kletteren, raften, noem naar op.
Heerlijk wandelen, groot zwembad in het dorp (gratis) en dat weer gecomineerd met de huiselijk gastvrijheid, ook prima dus!

"Topper"
J.H. Pfann
15-2-2010 Komen al meer dan 40 jaar in Abtenau.In Abtenau skiën geleerd. Na de sluiting van Zum Baren zijn wij naar Traunstein gegaan. Na de verbouwing is dit een prachtig hotel met veel luxe voor een betaalbare prijs. Wij gaan nog steeds elk jaar met ons gehele gezin. Wij verheugen ons altijd weer om naar Abtenau te gaan. Klein skigebied maar zeer gezellig en met de mogelijkheid om binnen een half uur naar o.a. Russbach te gaan. Echt een aanrader.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Gasthaus Traunstein*** bij:

met jonge kinderen, 2010
"Betere plek in Abtenau is er niet!!"
DWS
10-1-2010 Een heerlijk familiehotel waar sevice voorop staat. De eigenaar Franz en Angelika Pendl, maken je vakantie een topper! Het hotel ligt direct aan de piste en skilift. Uitstekende kamers, prima service en goed eten. Heerlijk relaxen na het skieen in de sauna. Kids vermaken zich in de speelkamer en niets is te veel, iets anders eten dan op het menu, een ijsje voor toe, noem maar op! Alles is altijd bespreekbaar. Zeker in het voorjaar is het goed toeven op het grote terras van het hotel. Wij komen al dik 17 jaar, dus........

met oudere kinderen, 2009
"Super plek"
Fam. van der Aa
7-12-2009 Ook wij komen hier al jaren. Vooral in de winter is het ideaal. Direct aan de piste. Het is een klein gebied, maar voor kinderen is het prefect om goed te leren skien.
De prijs/kwaliteit verhouding is meer dan goed. Als je wat meer uitdaging zoekt in de sneeuw, zit je in 15 minuten in het skigebied Dachstein-West.
Ook in de zomer er is genoeg te beleven. Mooin zwembad in het dorp, zomerrodelbaan voor de deur etc.

met jonge kinderen
"Zeer goed "
Ewald Visser
9-11-2009 Een prima pension direct aan de piste en bij de gondel. De zoon van eigenaar heeft pension vorig jaar overgenomen met z'n vrouw en de prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. Pension is geheel verbouwd en een stuk moderner, groter en luxer geworden. Grote sauna, speelkamer voor de kinderen, terras en mooie kamers. Ik kom er al van kinds af aan, zowel in zomer als op wintersport. Erg goede service, eigenaren erg aardig en niets dan lof. Abtenau is een gezellig en leuk dorpje voor alle jaargetijden !!

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?