30-7-2011
heerlijk gasthof met goed eten ,leuk voor de kids met de trampolines en speeltuin voor de deur goed personeel je kan echt alles vragen. mooie omgeving gossau en de zoutmijnen en salzburg te bereieken voor maar 2 euro met het openbaar vervoer. zwembad abtenau mag je gratis in en dit is een mooi buitenbad. alleen maar lof gaan zeker terug
29-8-2010
Voor ons is dit al jaen (meer dan 15 jaar) dé wintserportbetemming! De piste voor de deur, niet erg groot gebied, maar dekinderen kunnen hier heel goed leren skien. De geoefende skier staat in 15 min. in de Dachstein-West. Prijs/kwaliteit verhouding meer dan goed. De familiale sfeer, makkelijk met de kinderen, kortom vakantie.
Ook in de zomer zijn we er geweest. De berg is dan een outdooractiviteiten paradijs. Rodelen, fietsen, downhill met steps en andere karren, trampolines, kletteren, raften, noem naar op.
Heerlijk wandelen, groot zwembad in het dorp (gratis) en dat weer gecomineerd met de huiselijk gastvrijheid, ook prima dus!
15-2-2010
Komen al meer dan 40 jaar in Abtenau.In Abtenau skiën geleerd. Na de sluiting van Zum Baren zijn wij naar Traunstein gegaan. Na de verbouwing is dit een prachtig hotel met veel luxe voor een betaalbare prijs. Wij gaan nog steeds elk jaar met ons gehele gezin. Wij verheugen ons altijd weer om naar Abtenau te gaan. Klein skigebied maar zeer gezellig en met de mogelijkheid om binnen een half uur naar o.a. Russbach te gaan. Echt een aanrader.