9-6-2007
wij zijn met kerst in abtenau geweest we waren met 2 gezinnen we verbleven in een groot appartement even buiten het dorp het gastgezin was superaardig en heel gastvrij.Jammergenoeg lag er niet heel veel sneeuw maar gelukkig waren er de sneeuwkanonnen zodat we toch konden skieen. De omgeving is hier heel erg mooi een echte aanrader voor beginnende wintersporters met kinderen. En de prijzen zijn zeer gunstig. We hebben al weer meteen geboekt voor kerst 2008!
17-1-2007
Wij zijn met het eigen gezin( 4 personen, 39,34,8 en 4 jaar) in een appartement op wintersport geweest. Het appartement was niet groot maar voldeed. Niet luxe maar voorzien van alle noodzakeijke zaken. Het appartement lag buiten het centrum maar dat was voor ons geen probleem. Binnen 5 minuten waren we bij de piste en in het dorp.
Prima skigebied voor jonge gezinnen met beginnende skiers. Niet groot maar voldoende variatie. Ook de prijzen van de skipassen zijn zeer scherp!!
Leuke week gehad en voor herhaling vatbaar.
10-12-2006
2 maal in abtenau geweest in de zelfde woning even buiten het dorp. Dit jaar gaan we weer kerst en oud en nieuw nu in het dorp.
Zeer geschik voor(grote) gezinnen overzichtelijk en goed bereikbare skigebieden en korting voor gezinnen op de ski pas