5-7-2011
Mooie lokatie am Wolfgangsee. Wij hadden mooi uitzicht op meer. Uiterst vriendelijke en entoesiaste ontvangst. Prachtig toiletgebouw. Salzkammergut voor ons, een seniorenpaar, uitermate goed gebied voor aantrekkelijke fietstochten.
16-8-2010
In nov reeds een plek gereserveerd aan t water van 100m2.Bij aankomst op een frutplekje gezet van amper 50m2 en niet aan t water. De volgende dag na veel gestoei met de eigenaar uiteindelijk een grote plek gekregen van iemand die weg ging. De eigenaar zet kennelijk iedereen zomaar willekeurig ergens neer zonder rekening te houden met reserveringen.Rustige vredige camping, vooral gericht op het waterplezier aan t meer,(wel erg weersafhankelijk)Kinderen zoeken elkaar op om te spelen echter geen animatie maar dat hoeft voor ons niet. Het sanitair op de camping wordt niet goed schoon gehouden,vieze vloeren en wc's.Tevens weinig douches, 5 a 6 stuks per man/vrouw voor de camping. Douchen gaat met munten a 70 ct voor 6 min. waarvan je uiteindelijk een krappe 5 min. warm water krijgt. Uitstapjes zijn goed te doen in de mooie omgeving. Kabelbaan in St Gilgen is erg leuk! Het meer zelf is erg mooi, schoon en prima om in te zwemmen. kortom aardige camping met redelijke prijs/kwaliteit verhouding
9-8-2010
Het is werkelijk een bijzonder mooie plek om je verdiende vakantie te genieten ,mooie plaatsen (vooral aan de waterkant) en uitstekend sanitair wat heel goed word onderhouden en schoongemaakt .