Camping Gruber in Nussdorf Oostenrijk beoordelingen 8.2 | Zoover

Uitzicht op Attersee

Beoordelingen Camping Gruber

Dorfstrasse, A-4865, Nussdorf
Camping Gruber scoort een 8,2 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Gruber? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Gruber in Nussdorf, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Camping Gruber vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Oberöstereich. Vergelijk Camping Gruber met andere accommodaties in Nussdorf.

2 beoordelingen over Gruber

"Viel ons behoorlijk tegen"
Marloo
13-8-2011 Camping Gruber in Nussdorf viel ons tegen,. Staanplaatsen zijn klein. Het sanitar is redelijk. De camping ligt aan de Attersee en er is een mooi zwembad. Het centrum van het dorpje is op loopafstand. De 2e dag van ons verblijf werd naast ons een partytent neergezet door een groep van 8 Oostenrijkse jongens. Er werd tegen de regels een open vuur gemaakt. Tot laat was het onrustig. Door meerdere campinggasten werd beklag gedaan. De jongens plasten achter onze caravan. De receptioniste zou ons beklag doorgeven aan de eigenaar. Deze hebben we niet gezien of gesproken. Wij hebben een andere betere camping in de omgeving gevonden en zijn vertrokken.

met jonge kinderen, Juni 2010
"Nette camping met verwarmd zwembad"
Edith
27-6-2010 Pluspunten:
Goed onderhouden zwembad met apart kinderbad
Mooie plaatsen
Direct aan Attersee
Veel eetgelegenheden in de buurt (aanrader "Seestern")
Afneembare toegangspolsarmbandjes

Minpunten:
Camping sluit van 13.00 tot 15.00, zwembad sluit niet (kun je niet met auto op of van de camping)
In weekend ('s nachts) overlast gehad van luidruchtige jongeren
Veel honden (ook loslopend) op zonneweide en niet iedereen was zo netjes om de behoeften op te ruimen