21-8-2010
Wij hebben werkelijk niet zoveel eisen aan een hotel, uiteindelijk is het toch alleen de plaats waar we slapen, ontbijten en dineren, de rest van de tijd zijn we op pad. Dit is echter een hotel waar je NIET heen wilt, wat een smerige zooi, erbarmelijke kwaliteit en dan dat personeel! De kwaliteit is om te huilen en als je met een legitieme klacht komt (bijvoorbeeld dat er van alles en nog wat kapot is in de kamer, zoals de kapotte stortbak die dag en nacht door bleef lopen met veel kabaal), krijg je toegebeten dat dat JOUW probleem is en dat je het maar bekijkt. Pardon??? We zouden andere kamers krijgen, nou, die moeten nóg komen. Nooit heen gaan, er zijn zat andere hotels in de omgeving, daar zijn beslist betere bij dan deze bedroevende bende. De omgeving is prachtig, maar dat is niet de verdienste van Dachsbrücke!
17-8-2010
Personeel is vrijwel uitsluitend oosteuropees, er valt niet in het Duits mee te communiceren, kamers zijn verschrikkelijk (douchekabine middenin de kamer met de linnenkast voor de douchedeur), kotsvlekken in de vloerbedekking, schimmel, tandpastaresten van vorige gast in het bekertje bij de wastafel, geen deur en ventilatie in de WC (uw reisgenoten mogen in de lucht zitten als u toevallig moet), kapotte WC-bril, kapotte stortbak, kapotte wastafel, kapotte kamerdeur, ontbijt moet je verplicht met je handen eten, want vorken levert men niet, als avondeten serveert men diepvriesmaaltijden van Lidl en als toetje krijg een appel of een stuk gebak dat je ook maar met handen en voeten moet opeten, want bestek levert men er niet bij. Het hotel wemelt van de insekten, voor je naar bed kunt, moet je eerst tientallen beesten van je lakens af zien te krijgen. Vreselijk!