Appartement Zaunerhof in Grünau im Almtal Oostenrijk beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Appartement Zaunerhof

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Zaunerhof

Waldwegstrasse 41, 4645, Grünau im Almtal
Appartement Zaunerhof scoort een 7,9 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Zaunerhof? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Zaunerhof in Grünau im Almtal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Appartement Zaunerhof vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Oberöstereich. Vergelijk Appartement Zaunerhof met andere accommodaties in Grünau im Almtal.

15 beoordelingen over Zaunerhof

met een groep, 2011
"Sfeervol ingerichte apts. op superlocatie"
Margreet en Jolanda
17-12-2011 In februari 2011 hebben wij met 2 gezinnen, met in totaal 6 kinderen, onze ski vakantie gehouden in Zaunerhof. Door de loslopende kippen en geiten, deed het bijna aan een kinderboerderij denken. De kinderen konden leuk sleeën vanaf de hellingen rondom Zaunerhhof. Wat vrijwel aan het einde van een doodlopende weg ligt. De 2 appartementen die wij gehuurd hebben, waren gezellig, groot en compleet ingericht in oostenrijkse stijl. De appartementen voldeden aan onze verwachtingen.

met jonge kinderen, 2011
"Keurig net en schoon appartement"
Platenkamp
9-10-2011 Ik herken mij niet in de beoordeling van sommige mensen, dat het appartement vuil is.

Het is een heerlijke plek om tot rust te komen.

Heerlijke plek om tot rust te komen.alle benodigde winkels aanwezig.

met een groep, Aug. 2011
"Ook zomervakantie voor herhaling vatbaar"
Lydia Montana
20-10-2011 Na enkele wintersportvakantie daar met plezier te hebben doorgebracht hebben we deze zomer ook eens voor Oostenrijk gekozen. We hadden fantastisch weer en de omgeving is ook in de zomer aan te raden. De tuin heeft volop mogelijkheden voor barbecuen en de restaurants in de omgeving zijn ronduit goedkoop en goed. Met name het Deutsches Haus en de Stube in het zeer aan te raden Wildpark, een overblijfsel van de tuin van het Keizerlijke buitenverblijf.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Aan te raden in elk seizoen"
Lijdia Montana
17-12-2011 Nadat meerdere wintersportvakanties op Zaunerhof goed bevallen waren hebben we nu ook eens onze zomervakantie daar doorgebracht. Dat is ons zeer goed bevallen, de tuin met alpenhutten leent zich goed voor barbecuen en het vlakbijgelegen zwembad en wildpark, wat eigenlijk een overblijfsel is van de tuin van het keizerlijk buitenverblijf. Wij hadden ditmaal een ander appartement, wat ook zeer goed beviel.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Nette appartementen in fantastische omgeving"
Prins
22-9-2011 Wij waren hier met ons gezin al weer voor de vijfde keer en voor de tweede keer in zomer in hetzelfde grote appartement. De keuken is hier zeer compleet, zeer grote oven en kookplaat, afwasmachine, wasmachine, droger, magnetron, grote koelkast met diepvriezer, etc. Alle acht personen hadden een eigen goed bed. De zeer grote tuin bied volop mogelijkheden voor barbecuen en zonnen. Met name Gmunden en Steyr en het klooster Kremsmunster, alles binnen een half uur bereikbaar, betekenden leuke dagjes uit. Leuk contact met beheerder, die steeds weer leuke tips gaf om erop uit te gaan. Volgend jaar zijn we er weer. Jammer dat onze vaste stamkroeg Kirchenwirt tijdelijk gesloten was, maar Gasthofr Schaiten was leuk alternatief.

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Leuk voor kind en gezin"
Jeroen
21-9-2011 Leuke plek, mooi aan het einde van een skipiste.
Nette appartementen en Nederlandse beheerder fijn in de omgang en behulpzaam.
Appartementen zagen er netjes uit en knus ingericht, grappige Oostenrijkse stijl.

Ook voor de derde keer beviel alles nog steeds super!

met oudere kinderen, Feb. 2011
"Matig appartement, niet voor herhaling vatbaar"
A.Hoek
20-4-2011 Afgelopen voorjaarsvakantie met 2 gezinnen twee appartementen gehuurd in Zaunerhof. Het appartementencomplex wordt momentel gerenoveerd. Veel bouwmateriaal, onafgewerkte muren en troep rondom het gebouw. Het geheel maakt daardoor een onverzorgde indruk. Matig schoongemaakt. Afwerking van binnen is erg amateuristisch. Daarnaast kregen we achteraf een belachelijke rekening gepresenteerd van bijna 120 euro voor stookkosten voor 1 week, zonder deugdelijke duiding of overzicht van de gebruikte energie. In het appartement is geen meter te vinden.

We hebben desondanks een fijne vakantie gehad, want skien op de Kasberg is fantastisch. We komen zeker terug in Gruneau im Almtal, maar nooit meer in de Zaunerhof.

met partner, Dec. 2010
"Geweldig"
a. Julius
3-2-2011 Mooie omgeving,voldoende ruimte.
De verhuurders waren erg aardig.
Zeker voor herhaling vatbaar.

met jonge kinderen, Dec. 2010
"Zeker voor herhsling vatbaar"
van Schailk
31-1-2011 Verhuurder zeer gastvrij en altijd behulpzaam. Fantastische ligging en zeer grote ruimte. Ons gezin met 3 kinderen hebben genoten.

met vrienden, Dec. 2010
"Aantrekkelijke appartementen"
Schaap
3-2-2011 2 weken een heel prettige vakantie gehad, in een mooie omgeving waar skien en wandelen uitgebreid aan bod zijn gekomen. Vriendelijke en behulpzame beheerder.
De appartementen voldeden ruimschoots aan onze verwachtingen.