Hotel Predigstuhl in Bad Goisern Oostenrijk beoordelingen 5.2 | Zoover

5,4
5,6
4,8
3,7

tweepersoons kamertje 3 bij 3 meter "waldblick"

Beoordelingen Hotel Predigstuhl

Wurmstein 26, 4822, Bad Goisern
Hotel Predigstuhl scoort een 5,2 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Predigstuhl? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Predigstuhl in Bad Goisern, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Hotel Predigstuhl vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Oberöstereich. Vergelijk Hotel Predigstuhl met andere accommodaties in Bad Goisern.

7 beoordelingen over Predigstuhl

5,4
5,6
4,8
3,7
"Waarom klagen mensen zo?"
Sonja
30-8-2011 Wij waren hier vorige week en schaamden ons echt voor sommige gasten. Iedereen heeft zelf de keuze wat voor standaard hotel ze boeken. Als je dit hotel boekt (voor bijna niets) en je weet dat je ontbijt,lunchpakket,avondeten,koffie met cake en drankjes tijdens het eten krijgt dan weet je toch al dat dit geen 4 sterren hotel is?Om dan zo te gaan zitten zeuren en dingen te gaan zoeken vonden wij heel erg. De eigenaar doet echt alles om het naar je zin te maken. je krijgt soep, hoofdgerecht en nagerecht (meer dan ik thuis krijg) en betaalt bijna niets. Deze mensen die alleen maar komen om te zeuren wil ik zeggen: betaal volgende keer meer voor je vakantie en stop er mee om mensen die heel hard voor hn geld moeten werken om hun hotel draaiende te houden kapot te maken. wat dat is wat er nu, totaal ten onrechte gebeurt.

"Gewoon een goede prijs/kwaliteitsverhouding"
Marla
25-8-2011 Na de zeer negatieve opmerkingen op deze site zijn wij toch wel nerveus die kant op gegaan. Je bent toch geneigd om te denken, ik wil hier niet meer heen. Maar ik denk dat de reactie van deze mensen echt totaal onterecht zijn. je betaalt heel weinig en hebt dan ook nog eens volpension, drankjes s'avonds en elke dag koffie met iets lekkers. Hoe kun je dan nog klagen? Thuis zou je dit voor die prijs niet kunnen krijgen. Als je het eten niet lekker zou vinden een avond (blijft toch een kwestie van smaak) dan mag je a la carte eten met maar € 6,50 toeslag. dat is echt geen prijs voor a la carte. Bovendieen kreeg iedereen die dat wilde altijd frietjes en mayonaise. De kamers zijn echt schoon. De meubels zijn wat gedatteerd maar vies klopt echt niet. De eigenaar doet echt zijn best. Als je na gaat dat elke week dit hotel vol zit en ze dus al heel veel gasten hebben gehad en er zijn maar 3 of 4 klachten dan zegt ons dat genoeg. Maar dan moet je het ook wel in het hotel melden als je daar bent

"Wij hebben genoten................"
een tevreden mens
14-8-2011 Voor de 3e x deze manier op vakantie geweest.De verhouding tussen wat je betaalt en er voor terug krijgt is in onze ervaring goed te noemen.Wij hebben ( 2 volwassenen en 1 kind ) een mooie kamer gehad, met balkon en ligbad in de badkamer. Het eten is geen overbodige luxe, maar wat wil je voor die priijs ! Kiezen tussen wel of niet vegatarisch, is voor ons al niet overal terug gekomen. Voor zeer luxe zul je een andere keuze moeten maken. Wij hebben elke dag genoten van een ontbijt, lunchpakket zelf te maken (en te kiezen) en een 3 gangen menu inclusief de drankjes.Zelfs tussen 15.00 en 16.00 uur was er koffie & kuchen, wat wil je nog meer ?Wat er in het ketelhuis niet oke zou zijn geweest, hebben wij niet gezien, maar ik wil in Frankrijk ook niet in de keuken kijken voor ik in een restaurant ga eten !In onze beleving is het een eenvoudig Oostenrijks hotel, een omgeving met ontzettend veel bezienswaardigheden, die we mooi mee hebben kunnen pikken.

"Nooit meer"
Bart Stinstra
21-8-2011 Het leek ons een aantrekkelijke aanbieding voor 9 dagen maar wij zijn ook van een koude kermis thuisgekomen,zelfs zo erg dat we na 3 dagen hebben gezegd :Wij vertrekken,we laten onze vakantie niet verpesten.
Natuur lijk werd er geen compensatie gegeven en moesten we ons maar wenden tot de reisorganisatie.
Kamertje met waldblick is een bezemkast. Een gevangene heeft bij ons nog een beter verblijf.
Eten was echt miserabel en naar later bleek konje het opwaarderen door een bedrag pp extra te betalen.Ze hadden zelf ook wel in de gaten dat het niets voorstelde.
Nee,nee ,nooit weer de Predigstuhl met deze uitbaters!!!!!!!
Ik kan dit verblijf aan niemand toewensen,ook niet voor een paar dagen.

"Nooit meer!"
Marion
1-8-2011 Dit hotel heeft andere eigenaren gekregen, en wordt momenteel verpacht. Van te voren las ik ergens dat iemand dit een horror-hotel vond. Ik moest er toen om lachen..... Een leuke aanbieding, dachten we. Het lachen verging ons snel. We werden in een achterkamertje gestopt van ongelogen- 3 bij 3 meter, mét kast, géén balkon, geen uitzicht, kapotte douche, en het ergste van al: een matras als een hangmat. Omruilen met een andere kamer kon niet, alles zat vol. Mensen met twee kleine kinderen, kregen voor dezelfde prijs, een balzaal van een kamer aan de voorkant met bad en balkon, en een prachtig uitzicht. Kinderen gratis! Wij zijn er dus gewoon ingetrapt.
Het eten was in het begin heel slecht, ook dat nog.Na enige tips werd het beter. Toen wij zagen dat in het ketelhuis open vaten rode diesel stonden met slangetjes erin, waren we blij dat we mochten vertrekken voordat de zaak afbrand.
Bij het VVV zeiden ze dat ze niemand meer hierheen stuurden. Overal zijn aanbiedingen genoeg!

"Niet doen Echt een waar drama"
manfred
6-8-2011 Het Hotel ligt eigenlijk prima in een mooi gebied, echter vergaat je het lachen als je hier met vier kinderen een 9 dagen moet bivakeren. Het eten was erg slecht en het 3-gangen keuze menu was beperkt tot het kiezen van een gerecht met ham of zonder ham. Echt slecht maar ja, wat moet je als je vier kinderen hebt en sterft van de honger. Zijn noodgedwongen elders gaan uiteten om meerdere teleurstellingen te voorkomen. Nadat ook nog het warme water bij het douchen uitbleef kwamen we tot de ontdekking dat de ketel moest branden met olie in een emmer. Levensgevaarlijk. Zijn direct vertrokken uit het hotel. Jammer, op zich is er echt wel wat van te maken.

Jean
20-12-2003 heel goeie persoonlijke service door management, klein hotel en heel klantvriendelijk, prijs bespreekbaar met hoteleigenaar, reeds drie maal op wintervakantie geweest en.. we keren terug!