Camping Aktiv Purgstall**** in Purgstall Oostenrijk beoordelingen 9.7 | Zoover

Camping Aktiv Purgstall**** Purgstall

Beoordelingen Camping Aktiv Purgstall****

Augasse 8, 3251, Purgstall
Camping Aktiv Purgstall scoort een 9,7 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Aktiv Purgstall****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Aktiv Purgstall**** in Purgstall, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Camping Aktiv Purgstall**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Niederöstereich. Vergelijk Camping Aktiv Purgstall**** met andere accommodaties in Purgstall.

4 beoordelingen over Aktiv Purgstall****

9,8
"Heerlijke plek om tot rust te komen"
Fam. Spruijt
6-8-2011 We zijn op deze camping neergestreken op weg naar Hongarije. Het was nu wel een beetje erg rustig, maar dat vonden wij niet erg. Heerlijk zelfs. Ook de kinderen vermaakten zich prima. Helaas was het weer niet zo best en konden we niet zwemmen in het meertje.
Sanitair heb ik nog nergens schoner gezien en het dorpje is ook leuk, maar toen wij er waren ook heel stil. Mooi wandelen en fietsen.
Omdat het zo goed bevallen was, zijn we eerder uit Hongarije vertrokken en een paar dagen op deze camping neergestreken.

"Super camping"
Sylvia en Cor Olisc...
17-6-2010 In een woord fantastisch, wat een prachtige camping.
Je moet het zelf ondervinden, alles is perfect.
Ook ideaal als doorgang om even tot rust te komen.

Familie, Juli 2008
"Supercamping"
s
2-8-2008 zeer schoon; uitmuntend sanitair; zeer vriendelijk; zeer rustig; prima zwembad in omgeving; mooi wandel- en fietsgebied;

Familie, Juli 2007
Karin
6-4-2008 Ik zag dat er nog geen beoordelingen bij deze camping stonden en dat kan dus niet.
Ik was daar met man en dochter in de zomer van 2007 gedurende een week. Het mooiste weer van de wereld, maar wat een prima camping ook!
De eigenaar met vrouw en zoon runnen de camping en zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben enkele fietsen die gratis gebruikt kunnen worden. Het sanitair is helemaal top: ziet er prachtig uit en is kraakhelder. De plekken zijn ruim en voorzien van mooi onderhouden gras. Al zijn er maar twee kinderen op de camping: elke dag wordt er wel wat georganiseerd. Heb je iets nodig en KAN de eigenaar je helpen, dan zal hij dat zeker doen. Er is een klein zwemvijvertje, alleen om even te verfrissen. Is leuk aangelegd en er is een grote ligweide met wat ligbedden en stoelen. Ook een groot sportveld hoort bij de camping. Als je op het gezellige terrasje wilt eten kun je 's morgens opgeven wat je wilt eten: dan wordt dat die dag gehaald en door de eigenaar zelf bereid. TOP