Hotel Zur Post**** in Laaben Oostenrijk beoordelingen 8.1 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 18.350 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Niederöstereich > Laaben > Hotel Zur Post****

Beoordelingen Hotel Zur Post****

-5  °C

9 februari 2012

Het zwembad, een verdieping lager is nog een heel saunagedeelte.

Hotel Zur Post scoort een 8,1 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Zur Post****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Zur Post**** in Laaben, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Hotel Zur Post**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Niederöstereich. Vergelijk Hotel Zur Post**** met andere accommodaties in Laaben.

24 beoordelingen over Zur Post****

Voor bezoek aan wenen een fantastische ligging
Fam. den Hartog
5-8-2011 Hotel Zur post is een goed hotel met vriendelijke mensen, een goede keuken en prima kamers.
Ieder dag was er een viergangen menu ruim voldoende en geen dag hetzelfde, zelfs de eerste consumptie was van het huis.
De kamers waren typisch oostenrijks maar schoon en prima bedden, een mooie schoone douche.
De kamers aan de straatkant waren iets gehorig betreffende het verkeer, maar daar heb je verder geen of weinig last van.
Mooi zwembad en sauna waar je gratis gebruik van mag maken.
Bus verbinding met wenen is wat minder, maar met de auto naar Hutteldorf in de parkeergarage voor 3 euro per dag en verder met het opnbaar vervoer ideaal.
Omgeving is mooie natuur met veel wandelmogelijkheden.
Dan de prijs/kwaliteits verhouding, die is perfect, wanneer je in wenen een hotel zou pakken ben je minimaal het dubbele kwijt.
Personeel is erg behulpzaam en kindvriendelijk.

Er zullen altijd mensen zijn die het thuis beter hebben, waarom gaan die dan op vakantie !!!!!

Een gezellig hotel
familie spaans
13-8-2011 Hotel ligt ongeveer een kwartiertje van de snelweg.
Kamer zijn netjes en schoon. Zwembad is niet groot, maar groot genoeg om lekker even af te koelen. En er zijn voldoende ligstoelen.
Eten is goed en gevarieerd. Zodra je bord leeg is wordt deze wel gelijk weg gehaald.
In 40 minuten ben je met de auto in Wenen.

met oudere kinderen, Okt. 2010
DO IT! GO There! DO IT!
Michael Utter
7-11-2010 Beste mensen,
Als jullie Wenen willen zien en dichtbij deze prachtige stad willen logeren, dan boek dit hotel. Gewoon perfect.
Bekijk de website en KIES ervoor.
Gewoon dé max! Van begin tot wellness!

met vrienden, Aug. 2010
PRIMA!!
R.Hogenes
25-8-2010 Wij zijn net terug met 4 volwassen van 8 dagen in dit hotel.Kan niet anders zeggen dat dat het prima verzorgd was.Ik weet niet wat de mensen thuis eten, die commentaar hebben op het eten, want wij hebben er 7 dagen heerlijk gedineerd.Helemaal niets op aan te merken.
Prima kamers, fijn zwembad, goeie service.
Enige kleine nadeel vond ik het lawaai van het verkeer 's ochtends vroeg.
Verder kan ik het hotel alleen maar aanbevelen.

met een groep, Juli 2010
Fantastich Hotel
Ben Jonker
26-8-2010 Hotel Zur Post in Brand Laaben is een uitstekend Hotel, goede kamers en uitstekend eten.
Goede bediening en zeer vriendelijk personeel.

Prima naar ons zin gehad
fam wolter
13-9-2009 wij zijn net terug van het hotel en hebben het prima gehad. elke avond een 4 gangen menu. het hoofdgerecht kon je smorgens doorgeven. voorgerechtjes en toetje voor iedereen gelijk. 1ste glaasje drank hoort bij het menu.niet een dag het zelfde gegeten.
jammer dat het alleen tussen 18.00 en 19.00 uur is, zeker als je overdag weg bent, moet je toch optijd weer terug naar het hotel.
jammer dat de laatste week, in het zwembad zwemles werd gegeven en je geen gebruik van het zwembad kan maken, wat toch lekker is als je de hele dag op pad was.

met partner, Juni 2009
Niet slecht maar toch maar niet meer
m.verboord
19-6-2009 hadden dit hotel geboekt omdat er op hun site ook stond een goede busverbinding met wenen.... niet waar de bus komt maar een paar keer per dag en je zit minstens anderhalf uur in de bus voor je er bent, dus toch maar met de auto gegaan.
wat het eten betreft het is niet slecht maar inderdaad als je bord net of nog net niet leeg is halen ze het bord weg en heb je de volgende gang al voor je neus staan, ik was nog met mijn salade bezig en liet een beetje staan voor bij het hoofdgerecht en weg was mijn bordje.
de eigenaar is inderdaad niet erg vriendelijk, de ober kwam aan zijn dienst beginnen en stond voor hem goedemorgen chef????? hij gunde de jongen nog geen blik waardig en alleen als hij af kon rekenen stond hij vliegensvlug bij je tafel als een echte chef!!!!!.
in het dorp zelf is niets te doen dus je moet echt met de auto de omgeving in, de kamers gingen wel niet echt top, wat heel vervelend was de toilet kon je 1 keer per dag doortrekken dan was het water op!!!!! niet echt leuk..

met een groep, Mei 2009
Niet voor herhaling vatbaar
Fam. van Rooij
1-6-2009 Hotel Zur Post in Laaben heeft een hele mooie site echter de waarheid is behoorlijk anders. Het verdient zeker geen 4 sterren.Waarschijnlijk gekregen door de bouw van een sauna met tuin (met zicht van en op een weggentje) en een binnenzwembad. Dineren doe je daar niet, alles gaat en komt in tempo van een sneltrein. Men haalt gerust je bord onder je vandaan als je net je laatste hap in je mond steekt. Het eten is vlak van smaak, te vergelijken met een kantine maaltijd op een 3de rangs school. De kok lijkt mij ingeslapen of was gewoonweg ziek toen wij er waren. Alles smaakt een beetje hetzelfde. De kamers zijn schoon maar niets spectaculair. We hebben er echt niets kunnen terugvinden van de foto die op hun site staat. De manager van het hotel is arrogant en shagrijnig. Het lokaal waar wij ons eten kregen was een verschrikkelijk kippenhok. Aan ons verzoek om een andere ruimte werd geen gehoor gegeven. Dit hotel van de Fam.Steinberger is geen gastvrij hotel waar je nog een keer terug komt.

met jonge kinderen
Toppertje!!!!
jos
23-1-2009 we waren op doortocht naar hongarije en zijn hier vier dagen geweest.
De service was geweldig voor de kids maakte ze iets apart te eten als ze het niet luste.
De eigenaar was erg vriendelijk.
De ligging is ideaal je bent zo in Wenen.

met jonge kinderen, Aug. 2008
Ideale combi natuur en stad
Ilze
2-3-2009 Zur post ligt ruim een half uur van Wenen met de auto. Ideaal om de stad een paar dagen te bekijken. Maar het hotelletje ligt in een prachtige bergachtige omgeving, waar je mooi kunt wandelen. 's Nachts is het echt pikkedonker en kun je de sterren zien. De familie die het hotel runt, wil echt een hoge kwaliteit bieden, da's te zien aan alle moderniseringen. Het zwembad, de sauna, de nieuwe kamers zijn echt prachtig. Sommige kamers grenzen aan de beek, heerlijk om met je raam open te slapen. familiekamers zijn echt heel groot, ideaal voor gezin met kinderen. Aparte ruimte voor bagage, wel een (te) kleine douche. Helaas geen aparte slaapkamer voor de kinderen. Eten was zeer goede kwaliteit en goede keuzes te maken. Iets anders was ook altijd mogelijk, als de kinderen liever gewoon spaghetti of frietjes wilden.

met een groep (3)