Gasthof Sunkler in Golling Oostenrijk beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Gasthof Sunkler

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Gasthof Sunkler

Hinterleiten, 3381, Golling
Gasthof Sunkler scoort een 8,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Sunkler? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Sunkler in Golling, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Gasthof Sunkler vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Niederöstereich. Vergelijk Gasthof Sunkler met andere accommodaties in Golling.

1 beoordeling van Sunkler

1 beoordeling
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Prima doorreis-adres"
diraan
5-9-2011 Wij zaten met 4 op een gezinskamer (2 volwassenen en 2 kids van 13+9). Dit betekende een 2 persoonsbed en een uittrekbare slaapbank. Uitgetrokken kwam hij tegen het 2-persoonsbed aan dus dat werd dus klimmen om aan de andere kant te komen. Maar de bedbank was van prima kwaliteit. Goed en schoon sanitair op de kamer met heerlijke grote zachte handdoeken. Wij hadden beschikking over een stukje balkon met grandioos uitzicht. Dorpje is op loopafstand met genoeg keus voor een lekker en niet al te duur hapje eten. '-ochtends uitstekend ontbijtje en direct de snelweg op om de tunnels te gaan trotseren. Een zeer gemoedelijk en vriendelijk adres voor een tussenstop. Voor ons een adres waar wij, als de gelegenheid zich voordoet, nogmaals een stop zullen maken.