Chalet Alpenpark Turracher Höhe**** in Turracherhöhe Oostenrijk beoordelingen 9.3 | Zoover

Beoordelingen Chalet Alpenpark Turracher Höhe****

Achterzijde van het chalet nr 11, met 2 parkeerplaatsen

Beoordelingen Chalet Alpenpark Turracher Höhe****

Turracher Höhe 271, 9565, Turracherhöhe
Chalet Alpenpark Turracher Höhe scoort een 9,3 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Chalet Alpenpark Turracher Höhe****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Chalet Alpenpark Turracher Höhe**** in Turracherhöhe, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Chalet Alpenpark Turracher Höhe**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karinthië. Vergelijk Chalet Alpenpark Turracher Höhe**** met andere accommodaties in Turracherhöhe.

8 beoordelingen over Alpenpark Turracher Höhe****

met jonge kinderen, 2012
"Schitterend gebied met prachtig appartement (18)"
Peter van Bokhorst
26-3-2012 Tweede keer dat wij appartement in het Alpenpark hebben bezocht.
Dit jaar hebben wij een heerlijke week gehad in huis 18. Een prachtig modern ingericht appartement met heerlijke grote openkeuken. Verder net als in alle andere huizen van alle gemakken voorzien. Vooral de (niet Oostenrijkse) inrichting sprak ons er aan. Heerlijk stoelen en banken verdeeld over de woon- etage, waardoor ieder z'n eigen hoekje kan creeeren. De Master bedroom ligt los van de andere slaapkamers, bovendien hebben 3 van de 5 slaapkamers een eigen badkamer met toilet. Werkelijk een aanrader!

met vrienden, 2012
"Fantastisch huis en prachtig skigebied"
Hans
14-3-2012 We hebben een fantastische vakantie achter de rug. Ons huis Nr 30 was erg gezellig ingericht en werkelijk van alle gemakken voorzien. Wat te denken van een heerlijke sauna met jacuzzi om lekker te ontspannen na het skiën of na een mooie wandeling. Het huis is zeer ruim van opzet, is werkelijk prachtig afgewerkt, heeft 3 ruime slaapkamers met heerlijke bedden :), 3 ruime badkamers en je kunt parkeren voor de deur!! Het uitzicht vanuit het hele huis is werkelijk adembenemend (je kunt de piste aan de overkant zien). Het skigebied is op loopafstand en is zeer kindvriendelijk (er wordt o.a. NL gesproken). Dit skigebied is een pareltje, je kunt er zeer mooie ski tochten maken en bovendien heerlijk eten in de gezellige Oostenrijkse restaurantjes. De prijs/kwaliteit verhouding is in dit gedeelte van Oostenrijk zeer goed, de gastvrijheid van "de locals", het mooie skigebied en het verblijf in een werkelijk prachtig huis maakt een vakantie in het Alpenpark tot een onvergetelijke happening.

met vrienden, Mrt. 2012
"Een droomchalet in een prachtig en rustig gebied."
ad
14-3-2012 Chalet Alpenpark Turracher Höhe betekent vrijstaande schitterende chalets, langs een bergweggetje ( geen doorgaand verkeer) en deels verscholen tussen de bomen met uitzicht op de bergen.
De super-de-luxe inrichting en ruimte doen heel veel voor een relaxed vakantiegevoel.
Ook de Jacuzzi en sauna dragen bij aan het welbehagen.
Kortom, een geweldige plek om zowel "s-zomers als 's-winters te verblijven. Wij bezochten Chalet nr.13.

De beste prijzen en lastminutes voor Chalet Alpenpark Turracher Höhe**...

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Prachtig Chalet - Super Vakantie!"
Louise Diepenhorst
11-3-2012 Fantastische vakantie gehad! Chalet heeft prachtig uitzicht over de piste, en met 4 slaapkamers en 3 badkamers voldoende ruimte voor iedereen! Vloerverwarming stond aan toen we aankwamen. Heerlijk om een eigen wellness te hebben!! Zelfs tijdens de kindervakantie konden we overal goed parkeren en waren er niet of nauwelijks wachttijden bij de liften! Volgend jaar weer!!

met oudere kinderen, 2012
"Jeroen"
jeroen
26-1-2012 Zeer luxe verschillende accomotaties langs een bergpad (wandelroute) op de berg midden in de natuur vlakbij de piste (300 mtr. lopen schijnt dat je ook terug naar het Chalat kan skieen maar wij hebben de route niet kunnen vinden). We hadden Chalet nr. 6 ( 3 verdiepingen) met zelfs een carport voor 2 auto's (dus geen sneeuw ruimen), jacuzzi op de berg, wellness met infrarotcabine (2pers.) een stoomdouche met stoel, bad met wirlpool. Een extra tv ruimte (niet groot maar ideaal), waar de kinderen dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Zelfs 3 tweepersoonsslaapkamers met was en douche gelegenheid (klein maar zeer praktisch), 1 driepersoonskamer en zelfs nog 1 kinder slaapkamer met stapelbed en niet te vergeten de gezellige living op de derde verdieping met gashaard en uitzicht op de piste en bergen.

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Schitterend chalet op prachtige locatie"
Bert
6-1-2012 Heel mooi en luxe chalet, gebouwd in 2011, voorzien van alle comfort zoals meerdere badkamers, eigen wellness met grote Jacuzzi en sauna, keuken zeer compleet met alle apparatuur, wasmachine, droger. Kortom, echt vakantie.

Ligging schitterend, tegen de berghelling, tussen de bomen, met uitzicht op de bergen rondom.

Skigebied op slechts 3 a 4 minuten lopen, vanuit sommige woningen kan men direct weg skiën en de gevorderde skiër kan vanaf de piste ook naar de woning terug skiën.

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Fantastische vakantie in sneeuwzeker gebied"
jansen_2
7-1-2012 Wat een beetje googlen al niet oplevert. Nog niet ontdekte bestemming door Nederlanders. Prachtig chalet gehuurd op nieuw park. Wij hadden chalet nummer 11. Alles nog gloednieuw. Met kinderen een uitkomst om in een chalet te zitten. Lekker de ruimte, 4 slaapkamers (waarvan 1 met 2 x een stapelbed). De kinderen, en ook wij, hebben ons prima vermaakt. Skigebied is niet zo massaal als in Tirol, maar heeft wel alles wat je nodig hebt. Skipiste is op zo'n 350 meter lopen. We misten alleen een kaasschaaf. Volgend jaar weer!

met vrienden, Mrt. 2011
"Geweldig huis op een prachtige locatie"
Pieter
16-12-2011 Dit Parkje is echt geweldig. Ons huis was erg mooi en erg prettig en warm ingericht.