Camping Ossiacher See in Steindorf am Ossiachersee Oostenrijk beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Camping Ossiacher See

6,1
6,1

31 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Camping Ossiacher See

Steindorf am Ossiachersee
Camping Ossiacher See scoort een 8,3 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Ossiacher See? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Ossiacher See in Steindorf am Ossiachersee, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Camping Ossiacher See vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karinthië. Vergelijk Camping Ossiacher See met andere accommodaties in Steindorf am Ossiachersee.

6 beoordelingen over Ossiacher See

M. Frerichs
15-10-2007 Juli 2007 geweest.
Mooie camping en ligging. Vooral de plekjes dicht aan het meer. De plaatsen zijn zeer ruim en netjes. Sanitair mag wel wat vaker worden schoongemaakt óf ouders moeten eens beter op hun kinderen letten.

francien
15-5-2007 Een mooie,niet te drukke/lawaaierige camping waar wij graag met onze twee kleine kinderen voor de 4e keer heen gaan.

Familie, Juni 2006
Kuipers
24-6-2006 Leuke camping op schitterende plaats. Alle faciliteiten goed. Personeel van camping erg vriendelijk. Via Vacansoleil geboekt; stacaravan goed maar voor een "6 persoons" erg krap. Absoluut ongeschikt voor 6 personen! Manier er door verantwoordelijk persoon van Va.soleil wordt omgegaan met klanten is erg kinderachtig! Geen annrader!

Marije
23-1-2006 Leuke camping. Aardig personeel. Supermarktje waar bijna alles te verkrijgen was. We stonden op een zeer ruime plek aan het water. Het enige nadeel voor jonge kinderen is dat de tennisbanen, tafeltennistafel etc. aan de andere kant van een redelijk drukke weg was. Maar deze camping is een echte aanrader en ik kom er zeker nog een keer weer.

lydia
22-8-2005 ontzettend leuke camping.
alleen de activiteiten worden door jonge kinderen georganiseerd en dit is minder.
de disco stelt niets voor een donker hok wat ontzettend stinkt naar urine
voor de rest een leuke camping met een uitgebreide niet te dure winkel en een restaurant met ijssalon.

mocht u naar deze camping willen gaan ga niet helemaal beneden staan bij het water ivm regenval je krijgt dan echt last van wateroverlast

ricardo jong
9-8-2005 Uitstekende camping op een prima plek, we hebben het geweldig naar ons zin gehad, ik kan het iedereen aanraden.