Gasthof Alpl in Sirnitz Oostenrijk beoordelingen 9.6 | Zoover

Uitzicht op Gasthof Alpl vanaf de piste

Beoordelingen Gasthof Alpl

Hochrindl Alpl 1, 9571 , Sirnitz
Gasthof Alpl scoort een 9,6 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Alpl? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Alpl in Sirnitz, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Gasthof Alpl vinden. Je kunt 1 video van Gasthof Alpl bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karinthië. Vergelijk Gasthof Alpl met andere accommodaties in Sirnitz.

11 beoordelingen over Alpl

9,8
met jonge kinderen, Mrt. 2011
"We zouden zo weer teruggaan!"
Familie Van de Gees...
14-3-2011 Ons verblijf in de Marktlhutte is erg goed bevallen. Op basis van halfpension, met ontbijt en diner in Gasthof Alpl. Elke dag een warme ontvangst en genieten van lokale gerechten.
Afgezien van wat gehorige kamers, is het er goed toeven voor jonge gezinnen. De Markthutte ligt direct aan de (zwarte) piste van het gemoedelijke skigebied Hochrindl. Niet groot, maar het verveelt niet snel en superkindvriendelijk!
Voor een heerlijke wintersportvakantie en om lekker tot rust te komen. We hebben genoten!!

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Geweldige, gave skivakantie gehad!!"
Ilse
12-3-2011 We zijn net een paar uur terug van onze fantastische skitrip naar hochrindl!
Wat is dat een geweldig gebied voor gezinnen met kleine kinderen! Heerlijke pistes( in hochrindl niet veel maar even verderop zit Bad kleinkirchheim en daar kun je alle kanten op!)
Skischool voor de kinderen is geweldig, heel lief voor de kinderen, eindeloos veel geduld en bijzonder vriendelijk!

Wij hadden ons verblijf in de marktlhutte
Je verblijft boven een stube die aan de piste ligt, je kan vanuit je huis het skigebied in en na 4 uur is het voor de kinderen een geweldige plek om te sleeen en te spelen in de sneeuw!
We verbleven op basis van halfpension en mochten het ontbijt en avondeten nuttigen bij Tineke en Jelle Groen. Gastvrije lieve mensen die je het ongelofelijk naar de zin willen maken. Je voelt je echt thuis.

Kortom, echt een aanrader!!

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Fantastisch"
Winse
1-3-2011 We hebben hier een super vakantie gehad! We sliepen in de Marktlhutte, direct aan de piste. We hadden ons ontbijt en warm eten(iedere avond een drie gangen menu)in het Gasthof. Na het ontbijt even een wandeling naar ons huis en dan de skien vanuit het huisje naar de lift. Het is super gebied voor gezinnen met kinderen, het is rustig, geen files bij de lift. Je kan makkelijk een dag uitwijken naar een ander gebied zoals Bad kleinkircheim of Touracher hohe, maar dan is het daarna weer heerlijk om in alle rust met de kinderen te skien.

De beste prijzen en lastminutes voor Gasthof Alpl bij:

"Fantastisch"
astrid
26-1-2010 erg gezellig, goede atmosfeer,
zeer gastvrij, een echt thuisgevoel.
Voor een ieder wat wils!
Prachtige omgeving.

met jonge kinderen
"Gewoon fantastisch"
jan
26-1-2010 wat een prettige atmosfeer en'
fantastische omgeving.
Voor een ieder wat wils.
Gaan zeker weer!

met jonge kinderen, 2009
"Het is hier fantasties...."
Gobel
15-11-2009 fantastische stek, zeer gastvrije familie Groen, schoon, heerlijke bedden en aan de piste.
Leuk skigebied en ideaal om je kinderen te leren skieen, geen massatoerisme, zeer vriendelijke en gastvrije lokale bevolking. prijs/kwaliteit is meer dan super, ideaal om te vliegen van Koln/Bonn naar Klagenfurt, uit en thuis in nog geen 5 uur, dat is vakantie. Wij gaan weer......

met oudere kinderen
"Topper"
sjoerd
10-8-2009 erg knus met een heel warm ontvang,
prachtig gelegen en zeker voor iedereen genoeg te doen. kamers zijn schoon fris en heel mooi ingericht, eten is goed ook ruime keuzes.
dus de moeite zeker waard

met een groep, Aug. 2009
"Prima gasthof"
cor ter steeg
16-5-2010 zeer goed ontvangen door tineke en jelle groen.
we hebben er overnacht op doorreis naar kroatie in augustus 2009 met een groep van 7 volwassenen en 6 kinderen,na diverse emails was het gevoel al of we er al dertig geweest waren.super vriendelijk ontvangst en verblijf.
kamers goed en schoon.eten was ook prima,wat een knijter van een gehaktbal was dat zeg en heerlijk van smaak.ontbijt ook prima verzorgt.daar direct geboekt voor de wintersport vakantie van februari 2011.
echt een aan aanrader voor iedereen,en nederlandse eigenaren.

met vrienden, Feb. 2009
"Super lokatie ligt direkt aan de piste"
Jaap
18-2-2009 Gasthof Alpl van de fam. Groen is in 1 woord geweldig.
Deze nieuwe uitbaaters van dit pension zijn gastvrije gezellige mensen ,zeer goede keuken ,mooie kamers in een prachtige omgeving.
Wij komen er zeker terug.

met een groep, Dec. 2008
"Goed gasthof op een mooie locatie!"
jody
21-5-2012 Mooi gasthof/kamers, erg vriendelijk personeel! In de ochtend een lekker ontbijt en je kan er ook heerlijk avondeten.