Appartement Haus Zwolle in Seeboden am Millstätter See Oostenrijk beoordelingen 9.1 | Zoover
1.516.540 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 9.481 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Karinthië > Seeboden am Millstätter See > Appartement Haus Zwolle

Beoordelingen Appartement Haus Zwolle

-4  °C

30 januari 2012

Appartement Haus Zwolle Seeboden am Millstätter See

Appartement Haus Zwolle scoort een 9,1 uit 10, op basis van 81 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Haus Zwolle? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Haus Zwolle in Seeboden am Millstätter See, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 64 vakantiefoto's van Appartement Haus Zwolle vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karinthië. Vergelijk Appartement Haus Zwolle met andere accommodaties in Seeboden am Millstätter See.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

77 beoordelingen over Haus Zwolle

met oudere kinderen, Dec. 2011
Thuiskomen op vakantie. gewoon Super !!!
rood.psf
6-1-2012 Voor de tweede keer weer naar haus zwolle geweest. De eigenaren zijn echt geweldige mensen. Prima appartement en 100% service. Vanaf Seeboden binnen 25 minuten op de pistes van de Katschberg.

Mooie vakantie plaats
giljan21
30-8-2011 wij zijn voor de 3 keer in haus zwolle op vakantie geweest en het is ons weer zeer goed bevallen. heel hartelijk door ann en ton ontvangen met koffie en heerlijke taart door ann zelf gemaakt. wat moeten wij er verder over zeggen als je er voor de 3 keer bent kan het niet anders zijn dan goed. hopelijk kunnen we er volgende jaar weer naar toe

Mooi appartement & hartelijke gastvrouw/heer
Ellen
13-8-2011 Bij aankomst koffie & zelfgebakken heerlijke taart!
Super appartement; schoon, netjes, mooie ligging en van alle gemakken voorzien.
's Ochtends en 's avonds lekker eten op ons balkon met een prachtig uitzicht en overdag de prachtige omgeving verkennen.
Heerlijk wandelen met kaartjes die Ton voor ons had uitgeprint.
Kortom: een prima plek voor een mooie vakantie!
Bedankt Ton & Ann!

Heerlijke plek en zeer gastvrij ontvangst.
fam. Mink
28-8-2011 Wij hebben een heerlijke tijd gehad bij Ton en Ann. Het ontvangst was super, je voelt je meteen welkom en op je gemak. Van het huis krijg je de Millstätter Card uigereikt, waar je leuke uitstapjes mee kunt maken. Het Haus Zwolle ligt op een schitterende plek met een centrale ligging om leuke uitstapjes te doen. Het appartement (C) is goed en ruim genoeg voor 4 personen. Het terras buiten is een mooie en lekkere plek om rustig de dag te beginnen of sfeervol af te sluiten. De kinderen (6 en 8 jaar) hebben zich ook goed vermaakt in het zwembad, de zwerfpaden om het huis, de tafeltennis, glijbaan en trampoline. Het is geen straf om lekker in en om het huis te verblijven.
Ton en Ann bedankt!

Een fijn huis!
Johan & Janine
4-9-2011 We hebben een heerlijke vakantie gehad in een appartement van Ton en Ann. Mooie tuin (zalige frambozen) en voldoende speelmogelijkheden voor de kinderen. De omgeving is heel afwisselend en nodigt uit om elke dag op pad te gaan: bergwandelingen, zwemmen, varen, fietsen etc. Op onze laatste avond hebben we genoten van een gezellige bbq georganiseerd door Ton en Ann.

Wij komen graag nog een keer terug!

Voor de 3e keer een geweldige vakantie!
Fam. Bos
10-8-2011 Haus Zwolle is gezellig ingericht, schoon en zeer goed onderhouden. Wat een luxe zelfs een afwasmachine!

Een lekker en verzorgd ontbijtje op ons balkon en na een dag wandelen in de bergen of naaste omgeving, was het heerlijk afkoelen in het zwembad of/en onder de bomen van de prachtige tuin.

Voor kinderen staan er ook nog diverse speeltoestellen. Het was leuk te zien hoe kinderen van diverse leeftijden zich met elkaar vermaakten.

Anne en Ton nog bedankt voor jullie enorme gastvrijheid.

Zeer mooie plek
Jeroen en Agnes
7-8-2011 Na een lange reis een hartelijk ontvangst met koffie/thee en een heerlijk stuk eigengemaakte taart. Mooi appartement en netjes en schoon. Het huis ligt op een rustige plek, maar winkels en bezienswaardigheden liggen toch lekker dichtbij. Wij zaten in appartement D en er was ruimte genoeg voor ons tweeën. We konden altijd bij Ton en Ann terecht met vragen of problemen als dat nodig zou zijn. Kortom, we hebben een heerlijke week gehad en complimenten voor de gastheer en gastvrouw. Jeroen en Agnes.

Een geweldige vakantie
Fam Hoogeveen
14-8-2011 net zoals bij onze voorgangers ontvangen met koffie en lekkere taart. Een mooi ruim appartement, netjes, schoon en van alle gemakken voorzien. Een mooi stukje Oostenrijk en veel te zien in de omgeving, we hebben genoten. Tijdens ons verblijf konden tijdens een avond de Oostenrijkse wijnen geproeft worden, super gezellig.

Ann en Ton bedankt voor jullie gastvrijheid, we komen zeker nog eens terug.

Geweldige accomodatie.
Joop & Bianca
6-8-2011 Super goed verzorgde accomodatie, het ontbrak ons aan niets.
Gastvrij ontvangst, zelfs op je verjaardag wordt je verrast.
Je hoeft maar iets te vragen, en het wordt voor je verzorgd.
Ook hebben ze goede tips over uitstapjes in de omgeving, en lekker eten voor een gunstige prijs.

Ann en Ton, hierbij nog een keer bedankt voor de goede zorgen.
We hebben hierdoor een heerlijke vakantie gehad met onze kinderen.
Gr. Joop & Bianca.
Joann & Nigel.

Fantastische vakantie
Fam Duis
17-7-2011 Wij hebben in juli 2011 een heerlijke week vakantie gevierd bij Ton en Ann, alles was prima geregeld, Ton en Ann zijn zeer gastvrij en elk probleempje, wat dan ook , wordt zsm verholpen. Deze mensen doen er echt alles aan om de vakantie zo goed mogelijk te laten verlopen. Tijdens onze week werd er zelfs een BBQ georganiseerd, ontzettend gezellig met alle andere gasten, ook voor de kinderen is alles prima voor elkaar, natuurlijk het gezellige zwembad is een verademing na een dag wandelen of andere dingen doen. Haus Zwolle ligt in een mooie omgeving, rondom de Millstatter zee is genoeg te doen.
Kortom, een echte aanrader !!!!!

met een groep (1)
alleenreizend (3)