Gasthof Gasthof Bartlwirt*** in Seeboden am Millstätter See Oostenrijk beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Gasthof Gasthof Bartlwirt***

2 juni 2012

Gasthof Gasthof Bartlwirt*** Seeboden am Millstätter See

Beoordelingen Gasthof Gasthof Bartlwirt***

Treffling 34, 9871, Seeboden am Millstätter See
Gasthof Gasthof Bartlwirt scoort een 8,8 uit 10, op basis van 103 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Gasthof Bartlwirt***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Gasthof Bartlwirt*** in Seeboden am Millstätter See, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 174 vakantiefoto's van Gasthof Gasthof Bartlwirt*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karinthië. Vergelijk Gasthof Gasthof Bartlwirt*** met andere accommodaties in Seeboden am Millstätter See.

98 beoordelingen over Gasthof Bartlwirt***

met vrienden, Mei 2012
"Super vriendelijk en zo ook de service."
twan vissers verf &...
26-5-2012 Zeer leuk knus en mooie accommodatie in de kleine dorps kern gezellig onder de lokale bevolking. Hier overheerst de brabantse gast vrijheid en gezelligheid.
En uiteraard ZEER motor vriendelijk en de service voor de motor rijder overstijgd de 10, in alle opzichte super mooie omgeving kort bij italy ,zuid duitsland,slovenie en zwitserland en voldoende route's aanwezig voor in de alpen en dolomieten en niet te vergeten de GROBGLOCKNER een must.
De prijs kwaliteits verhouding die is hier nog het best van alle motor rijzen die we gehad hebben je krijgt hier veel voor weinig.Het eten in het restaurant is heel erg lekker en goed verzorgd komplimenten aan willemien en gerad.
De kamers zijn goed en schoon en met een mooi uitzicht.
Al met al een zeer goede aanrader dus.

met een groep, Feb. 2012
"Top vakantie!"
Luke van grevengoed
24-2-2012 We hebben een heerlijke week gehad! Zeer mooi hotel met een erg mooi ski gebied, de mensen van het hotel zijn zeer gast vrij en enorm vriendelijk.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Wintervakanti"
Familie Johnson
5-3-2012 De familie die Bartlwirt runt, weet een heerlijk ontspannen sfeer neer te zetten. De klant is echt koning. Het eten is heerlijk, de kamers zijn ruim en schoon, de bar is gezellig. Het Bartlwirt team doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Kinderen zijn meer dan welkom en kunnen volop spelen en genieten. Het Goldeck skigebied is ruim 10 minuten rijden. Deze ligging was voor ons prima. Een rustige omgeving en alles binnen handbereik! Ga zo door team Bartlwirt!!

De beste prijzen en lastminutes voor Gasthof Gasthof Bartlwirt*** bij:

met jonge kinderen, Jan. 2012
"Heerlijk gezinshotel"
Weiermans
12-2-2012 Deze horecafamilie weten wat mensen willen als ze op vakantie zijn.
Zeer kindvriendelijk, alles is mogelijk.
Eten, drinken, kamers komen perfect overeen met de prijs kwaliteit verhouding. Eigenlijk kan je hier nog op vakantie zonder dat je wordt leeggetrokken.
Wij hebben inmiddels weer geboekt voor de komende zomervakantie.
Nog bedankt voor de goede zorgen.

Groetjes Mascha & Richard Jorn Bauke Nienke Femke

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Wintersport met kinderen in Treffling"
Wijffels
14-1-2012 Bij aankomst bleek er een overboeking te zijn en werden wij als alternatief ondergebracht bij een boerengezin. Dit was toch wel even een tegenvaller. De kamers waren netjes, maar we hadden geen eigen douche/toilet, geen TV op de kamer en de kamers werd niet schoongemaakt. 's Avonds konden we niet gezellig in de bar gaan zitten, omdat we onze kinderen niet alleen wilden laten. De avonden waren daardoor wel erg lang. De eetzaal had een gezellige sfeer. Het eten was oke, maar de porties wat aan de kleine kant. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Je voelt je inderdaad geen nummer. Op de laatst dag was het weer zo slecht dat we niet meer met de auto de Katschberg op konden. Dat leverde behoorlijk wat stress op omdat de skispullen nog teruggebracht moesten worden. Gerard en Wilhelmine hebben contact opgenomen met de skischool en aangeboden om de spullen later in de week voor ons terug te brengen. Helemaal super!!
Ondanks de valse start hebben we toch een fijne vakantie gehad.

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Een zeer kindvriendelijk hotel!"
Fam. Remijn / Brouw...
13-1-2012 Wij hebben een ontzettend fijne vakantie gehad in hotel Bartlwirt. Onze kinderen hebben het ook ontzettend leuk gehad, er is een hele huiselijke sfeer met een "opa en oma" die voor het ontbijt zorgen, alles is heel persoonlijk en je voelt je echt geen nummer. We hebben hele fijne herinneringen overgehouden aan deze vakantie en is zeker voor herhaling vatbaar. Ga zo door!

Groetjes Mark, Wendy, Thijmen en Jurre

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Je voelt je er gelijk thuis."
Angelique Fial
19-1-2012 Gasthof Bartlwirt een een zeer gastvrije accomodatie. Het wordt gerund door een vriendelijke en zorgzame Nederlandse familie en dat is dan ook de sfeer die het uitstraalt. "Je voelt je er vanaf het eerste moment thuis." Ook voor de kinderen was het fantastisch. Er waren in het kleine dorpje een hoop dieren waar ze zo naar toe konden lopen, ook had het Gasthof zelf schapen en geiten die gastheer Gerard met alle liefde aan onze meiden heeft laten zien. Kamers waren prima verzorgd;die van ons met een mooi balkonnetje met uitzicht op het skigebied. De omgeving is schitterend.
Elke ochtend kon er voor het avondeten gekozen worden uit 2 gerechten. Wij konden hier prima mee uit de voeten. Alles vers!
Heerlijk genoten; we denken dat het ook in de zomer prima toeven is.

met partner, Dec. 2011
"Mooi uitgangspunt voor wandeltochten. etc."
Driesten C.
15-1-2012 Wij zijn hier heel vriendelijk en gastvrij ontvangen toppie, eten was heel goed , alles schoon , de drankjes vriendelijk voor de portemonnaie, wij hopen van de zomer weer te komen. Gerard en Wilhelmine met familie bedankt voor deze fijne week. Wil je wat weten over de omgeving er is hun niets te veel ,voldoende informatie folders en van hun zelf. nogmaals TOP.

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Fijn verblijf in Bartlwirt"
Hans en Jolanda
15-1-2012 Met Kerst zijn wij met het gezin hier te gast geweest.
Bartlewirt, een gezellige, huiselijke Gasthof met goed eten.
Je wordt gastvrij ontvangen, de kamers zijn eenvoudig maar goed.
Puntjes ter verbetering: internet zou overal toegankelijk moeten zijn; de rook in de bar was soms wel heel erg; bij de informatie even aangeven of er bij het galadiner een kledingadvies is.
Het is een zeer geschikte stek om met kinderen te zijn. We hebben ons hier prima vermaakt en ons lekker verzorgd gevoeld! Dank!

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Écht familiehotel"
Erwin en Annemarie
15-1-2012 Leuke sfeer in het hotel, de hele familie doet er alles aan om het je naar de zin te maken.
Tegenvaller voor ons was wel dat er in Goldeck niet genoeg sneeuw lag en dat we daardoor iedere dag 70 km extra moesten rijden naar de Katschberg.
Daar weinig blauwe piste's, dus niet echt voor beginners.
Het eten vonden wij prima, de prijs in ogenschouw nemende.
Groot minpunt vonden wij ook dat er heel veel gerookt wordt in de bar.
Kamers picobello in orde én schoon!