Pension Katschtalerhof*** in Rennweg am Katschberg Oostenrijk beoordelingen 7.4 | Zoover

Beoordelingen Pension Katschtalerhof***

_
Katschtalerhof vooringang

Beoordelingen Pension Katschtalerhof***

Rennweg 7, 9863, Rennweg am Katschberg
Pension Katschtalerhof scoort een 7,4 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Katschtalerhof***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Katschtalerhof*** in Rennweg am Katschberg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Pension Katschtalerhof*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karinthië. Vergelijk Pension Katschtalerhof*** met andere accommodaties in Rennweg am Katschberg.

7 beoordelingen over Katschtalerhof***

met jonge kinderen, Mei 2012
"Prima prijs kwaliteitsverhouding"
hetty
20-5-2012 In mei een paar dagen hier geweest. Wat een klantvriendelijkheid en een prima keuken! We hadden een geheel nieuwe kamer voorzien van een zeer luxe badkamer. En dan die prijs......onvoorstelbaar dat je dit kunt krijgen voor zo weinig geld. Het personeel is uiterst vriendelijk! Ze hebben kamers voor 5 personen en dat was voor ons met 3 kinderen een hele goede uitkomst! Die kok kan ook een verrassingsmenu maken buiten de kaart om, dan eet je zo weer wat anders dan de "standaard" Oostenrijkse keuken. Nederlandse eigenaren, dus overleggen was makkelijk. Dit hotel zou een veel betere beoordeling moeten hebben; dat verdient het! Volgend jaar weer....dat is zeker!

met vrienden, Mei 2012
"Super een echte aanrader"
dennis
22-5-2012 Super goed hotel,met vriendelijke gastheren,die Nederlands zijn. Vriendelijk ontvangst bij aankomst.Nette kamers met een uitstekend bed. gezellig restaurant waar je goed kunt eten,bediening is goed en correct.Naar een paar uur voel je je echt thuis. Mooie omgeving om eens lekker te wandelen, of het maken van een mooie tocht door de bergen. Al met al een aanrader voor als je op doortocht bent of gewoon als je lekker een weekje weg wilt. Ook erg prettig,er is een internetcorner en er is wi-fi in het hotel. Ik kom zeker nog een keer terug.

met oudere kinderen, 2011
"Klantgericht"
Rob
21-8-2011 We hebben hier, op doorreis naar Kroatië, met ons gezin lekker geslapen en goed gegeten en dat voor een redelijke prijs.

De beste prijzen en lastminutes voor Pension Katschtalerhof*** bij:

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Prima overnachtingsplek"
Peter
14-8-2011 Wij zijn 1 nacht op doorreis hier verbleven. Ook voor mensen met honden een aanrader ! Wij waren met 2 honden. Personeel heel vriendelijk en prima service. Ontbijt goed en avondeten in restaurant een aanrader voor een goede prijs. Kamers eenvoudig en niet bijzonder. Bedden nogal hard. Fijne plek voor een overnachting maar niet voor langere tijd.

met een groep, Feb. 2011
"Super gezellig en erg vriendelijk!"
Stefanie
28-2-2011 Wij zijn hier met school geweest. Sommige kamers zijn aan de kleine kant, maar beneden in de eetzaal, bar en hal is genoeg ruimte om gezellig te zitten. Het eten is heel lekker. De eigenaar is Nederlands en erg behulpzaam. Ik heb een top vakantie gehad!

met partner, Aug. 2010
"Gezellig hotel geleid door Nederlanders"
Bas
20-9-2010 Ontzettend leuk hotel, waar je door de eigenaren, Nederlanders, heel vriendelijk en behulpzaam te woord wordt gestaan, je kunt er met alle vragen terecht. De kamers zijn eenvoudig maar keurig onderhouden, je kunt zien dat er veel aandacht aan het huis wordt besteed en dat de eigenaren veel zelf renoveren, zij zijn van 's morgens vroeg tot 's avonds laat aanwezig en in de weer. Je kunt er uitstekend eten, we zijn bij meerdere restaurants geweest maar hebben nergens zo goed gegeten als bij Katschtalerhof en dat voor heel normale prijzen. Wij waren op doorreis en zouden 2 dagen blijven het was er zo leuk en mooi dat we uiteindelijk 5 dagen zijn gebleven. Als je vriendelijk, hartelijk en met respect wilt wordt behandeld is KATSCHTALERHOF een echte aanrader.

met partner, Mei 2010
"Heerlijk Hotel"
Erik Steverink
20-1-2011 Wij hebben dit pension gebruikt om er eens lekker uit te zijn. Een paar leuke wandeltochten en uitstapjes gemaakt. In overleg met de Nederlandstalige eigenaren is echt alles mogelijk. De Wienerschnitzels smaken hier perfect.
We zullen hier vaker komen in de zomer als we met de caravan op stap zijn, want het ligt onderaan de afslag nadat je alle tunnels gehad hebt. Voor weinig geld even goed eten en slapen, om uitgerust op de camping in Karintie of Slovenie aan te komen.