24-8-2010
In augustus 10 dagen genoten in dit fijne hotel. Zeer vriendelijk personeel. De hotelkamer ( familiekamer) is goed ingericht. Lekker ruim. Ook een superhandige walk in closet. Echt ruimte genoeg om je kleding/spullen op te bergen. De kamers zijn waarschijnlijk goed geiisoleerd, Ondanks dat het best een groot hotel is hebben we totaal geen geluidsoverlast ondervonden. Mooie badkamer met een heerlijke douche! Een schone en frisse kamer.
Het buffet is 'smorgens en 'savonds zeer goed verzorgd. Vollop keuze uit verse produkten.( dus geen opgewarmde prakjes)
Het weer op de berg was gemiddeld genomen iets minder dan in het dal.(Milstatterzee )Maar onze ervaring is dat als je 40 kilometer verderop het dal in rijdt dat enorm scheelt. We reden weg met 19C en 40 kilometer verder het dal in was het 25C. Veel gezwommen in de Milstatterzee. We hebben een mooie combinatie gemaakt van zwemmen en wandelen en uitstapjes. Want er is in de omgeving veel te zien.
25-7-2010
Wij zijn net terug van een zomervakantie in dit hotel (samen met onze 2 kindjes van 6 en 4 jaar). Wij boekten een familiekamer (2 tot 4 personen). Deze viel tegen, was op de gelijkvloers, had geen terras en dus ook geen stoelen of tafel buiten staan. Er stond voor de kinderen een stapelbed en een dubbel bed voor ons.De badkamer was afgeleefd, tegels met stukjes af en oude kranen. Was geen 4 sterren waard.
Voor de rest: het eten was overheerlijk, vooral de desserts. Het is een aantal keren per week bediening aan tafel (met keuze tussen vlees, vis en vegetarisch). Dan worden ook de soep en het dessert aan tafel bediend.
Karaffen water aan tafel, daar wordt 1 euro voor aangerekend, was de eerste week van ons verblijf gratis.
Het hotel is vol pension, een lunchpakket kan je vragen, maar hiervoor moet je 9 euro bijbetalen.
Een aanrader is om de karinthiekaart te kopen, hiermee kan je heel veel dingen gratis bezoeken, let er wel op dat het hotel voor deze excusies niet centraal gelegen is