30-8-2012
wij kunnen tevreden terugkijken op onze vakantie op dit park. Met 3 meiden van 3,11 en 13 is het lastig wat te vinden naar ieders wens. Dat is hier goed gelukt. Speeltuin top, Zwembad top, Chalet Elch prima, Omgeving schitterend en veel te bekijken/ te doen. Restaurant met eenvoudige gerechten (en heerlijke wijn). Er wordt altijd wel wat georganiseerd (springkussen, Pannenkoekenavond etc. Ook onze kritische oudere meiden hebben het hier met de rest van de jeugd super gehad!
Kortom voor herhaling vatbaar.
17-8-2012
Het 2e jaar acher elkaar weer afgereisd naar deze camping. Er is zoveel te zien in de omgeving dat je niet uitgekeken raakt. Was vorig jaar de warm water voorziening af en toe wat koud, dit jaar was het helemaal perfect. We hebben alvast gereserveerd voor seizoen 2013. En laat ik niet vergeten dat dit echt een geweldige camping is voor kinderen van 10 to 18. Ik heb ze niet meer gezien na aankomst.
Gert Jan, Annie en Jouri Bedankt ..
Plaats 65.
15-8-2012
Na de beoordelingen op zoover gelezen te hebben besloten we vorig jaar maar vroeg te boeken. In september al een huisje voor 4 personen vast gelegd. Dus we hadden hoge verwachtingen. Helaas viel dat erg tegen. De camping zelf is erg leuk en gezellig. De eigenaren doen ook goed hun best om er iets leuks van te maken. En ook het natuurzwembad is top. Alleen de accomodatie, is erg verouderd, smoezelig en zeer klein. Je hebt wel een groot balkon, maar ook daar staan niet de lekkerste stoelen op.
Als klap op de vuurpijl lag er nog een echte grote slang op de deksel van de pan in ons keukenkastje!!!!
Jammer van het huisje, verder een leuke camping!