Hotel Steindl*** in Pesenthein Oostenrijk beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Steindl***

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Steindl***

Pesenthein 20, 9872, Pesenthein
Hotel Steindl scoort een 8,4 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Steindl***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Steindl*** in Pesenthein, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel Steindl*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karinthië. Vergelijk Hotel Steindl*** met andere accommodaties in Pesenthein.

2 beoordelingen over Steindl***

met jonge kinderen, Mei 2010
"Kamers met grandioos uitzicht over het meer!"
Lisette
18-6-2010 Wij hadden een werkelijk enorm appartement op de 3e etage, met groot balkon met grandioos uitzicht over de Millstattersee! En je betaalt er niet eens echt veel voor. Eten zit er bij in, de eigenaar kookt zelf en je kunt meestal kiezen uit bijvoorbeeld 2 gerechten plus onbeperkt saladebuffet en gratis drinken. Eten is niet heel luxe of uitgebreid, maar smaakte prima!
Zwembad en wellness stelt helaas weinig voor. Water van het zwembadje binnen was ons (en ons dochtertje) veel te koud. Sauna was er amper. Jammer. Als je goed weer hebt, kun je beter naar de Millstattersee en het zwembad in Millstatt zelf (gratis voor hotelgasten).
Eigenaar is zeer vriendelijk.

met partner, 2009
"Fantastische service en prachtige plek"
wwesterveld
21-5-2010 Op onze heen- en terugreis naar Kroatie sept. 2009 hebben wij 2x een nacht in dit hotel overnacht. De lokatie is prachtig, vlakbij de Millstattersee. Zeer vriendelijke ontvangst. Ideaal als vakantiebestemming maar ook als tussenstop omdat het niet ver van de snelweg afligt. Aangezien de naam niet duidelijk op het hotel staat, is het handig om niet in het donker aan te komen! Heerlijk Oostenrijks ontbijtbuffet. Ruime nette kamer. Op de terugweg was er blijkbaar geen kamer meer beschikbaar, want toen kregen we (voor dezelfde prijs!!) een enorm appartement tot onze beschikking (mooi!!!). Helaas moesten we de volgende dag onze reis vervolgen... Maar wij komen hier zeker nog een keer terug!