Gasthof Zur Post*** in Ossiach Oostenrijk beoordelingen 7.1 | Zoover

Beoordelingen Gasthof Zur Post***

6,4

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Gasthof Zur Post***

Ossiach 18, A-9570, Ossiach
Gasthof Zur Post scoort een 7,1 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Zur Post***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Zur Post*** in Ossiach, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karinthië. Vergelijk Gasthof Zur Post*** met andere accommodaties in Ossiach.

8 beoordelingen over Zur Post***

6,4
met een groep, Apr. 2012
"Uitermate fijn hotel, super service & bediening"
Jan
7-5-2012 Ik kan er kort over zijn; een super hotel! Vriendelijke bediening, prima eten en een goede prijs. Het hotel ligt mooi gelegen in het centrum.

met vrienden, Apr. 2012
"Water en bergen"
Henk
6-5-2012 Mooi hotel ligt centraal in de plaats.
De slaapkamers met douche zien er netjes en verzorgt uit.
je kunt er in de beurt veel bezienswaardigheden bezoeken.
Het is ook een mooie omgeving om gewoon niks te doen.
Het eten is er goed ook het dagmenu.

"Niet erg klantvriendelijk, eten viel tegen"
Goos
9-8-2011 Via TO kun je alleen halfpension boeken en is niet duur, maar dat hebben we geweten.
Hotelkamer was schoon en de bedden waren goed. Maar het avondeten was niet veel, soep koken kan de kok niet en toetje maken gaat hem ook niet erg goed af. Het hoofdgerecht viel ook meestal tegen of het was niet voldoende. Erg klantvriendelijk is het personeel ook niet.
Zijn we niet gewend van Oostenrijk

met een groep, 2010
"Matig"
Marjan
18-8-2010 als het druk is dan wordt alles zeer gehaast en onpersoonlijk opgediend. Het is goed te eten, maar in de vakantie wil je ook gezelligheid.
Omdat de hotelhouder het niet doet een waarschuwing: Parkeer de auto niet aan de overkant bij de supermarkt Krappinger, u ontvangt een bon van € 35,00!

met jonge kinderen
"Opzicht goed hotel"
Fam. Boskamp
21-7-2010 Hotel is opzicht goed. Badkamer kan de douche wat ruimer. Het eten is wel goed , alleen de eetzaal is in de zomer niet te harden. Het lijkt wel een sauna. Verder vriendelijk personeel. De bazin is redelijk aardig, alleen als er in haar ogen belangrijke gasten(vrienden) zijn. Ziet de rest van de hotelgasten niet meer staan. Iets voor de kids zou leuk zijn.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Goed overnachtingshotel"
Mariska
3-8-2010 Wij hebben dit hotel uitgekozen als overnachtingshotel tijdens onze autorit naar Kroatie. Het hotel ligt nog geen 5 minuten van de snelweg richting Salzburg vandaan, waardoor je snel weer op je route bent. Het eten was niet slecht, maar wel wat vet. De kamer was wat verouderd, maar wel netjes en schoon en we konden met zijn vieren in 1 kamer slapen. Heerlijk Oostenrijkse dikke dekbedden, maar lekker uitslapen is er niet bij, want het hotel is zeer gehorig. Inderdaad veel herrie 's-morgens vanaf een uur of 6, waar de kinderen overigens gelukkig wel doorheen sliepen. Het ontbijt was goed, maar... niet superbijzonder. Kortom: een prettig en gemoedelijk overnachtingshotel voor een redelijke prijs, maar niet langer dan 1 nacht.

Familie, Aug. 2008
"Beetje tegengevallen"
jasper de koster
4-9-2008 Wij hadden een kamer aan de doorgaande weg. Aan de overkant werd de supermarkt al om 6 uur 's ochtends bevoorraad. Kortom, voortdurend lawaai.
In het begin kregen we voornamelijk winterkost te eten (Kasespatzle enzo), naderhand werd dat wel beter. Misschien was de kok even zelf op vakantie.
Ontbijt heb ik in Oostenrijk ook beter gezien.
Ossiach zelf biedt wel genoeg vertier.

met partner, Juni 2007
"Prima hotel voor een goede prijs!!!"
Fam. Schoneveld
26-7-2008 Zeer gastvrije en vriendelijke medewerkers in het hotel. Goede verzorging, ruime keuze aan eten. Nette en schone, doch wat kleine kamers. Prima ligging. Goede uitvalbasis voor uitstapjes in de omgeving.