24-8-2011
Wij zijn hier 3 weken geweest met 2 kinderen (9 en 15 jaar oud). Gezien het leeftijdsverschil is het altijd even puzzelen om iets te vinden waar iedereen het naar de zin heeft. Dat is hier prima gelukt. Een dagje op de camping betekende dat we beide alleen zagen als ze kwamen kijken of er wat te eten was. Verder waren ze op stap met vrienden en vriendinnetjes. Het jeugdhonk en sportvelden zijn aan de overkant van de weg. Aan de ene kant is dit niet leuk. Je moet er echt naar toe gaan. Aan de andere kant kan vooral de wat oudere jeugd hier 'rustig' zijn gang gaan (disco, kampvuur), zonder dat zij daar iemand bij storen. In de buurt veel te doen, dat voor zowel voor ons als voor de kinderen leuk was (Tsjeppaschlucht, 3-landenpunt, Gerlitzen en Sommer Rodeln bijv.). Het meer is voor iedereen leuk. Temperatuur aangenaam en helder water en prettige bodem.
Plaatsen soms niet al te ruim. Het was voor ons wat puzzelen om zowel caravan als voortent, pubertentje en auto kwijt te raken.
24-7-2011
met caravan, twee kinderen (4 en 7 jaar) geweest.
ligging is mooi, klein strandje welke zeer vlak het water in gaat, erg fijn voor kleine kinderen). apart vlot voor te duiken en te 'hangen'.
receptie is erg direct en zakelijk (mist dat kleine beetje vriendelijkheid). Zoo ook personeel restaurant (voornamelijk te veel werkende kok, staat er gehele dag). Overige personeel wel aardig, ondanks ze het druk hebben.
de eet hal is van duitse opzet en wordt voor alle faciliteiten gebruikt. veel kinder animatie, kinder-disco en stukkie verder grote disco (buren hadden zoon van 17 en vond het geweldig hier).
Sanitair wordt netjes gepoetst, echter 3 van de 4 gebouwen mogen best wel een technische opkanbeurt gebruiken (kranen, afvoer, kitnaad, afwerking). is verouderd maar netjes. 1 gebouw is nieuw met familie-kabines en geweldig uitzicht met de afwas doen (links op camping). ook een apart gedeelte voor kinderen (rechts op camping).
Verder is er in de omgeving heel veel te doen.
Mooie camping
14-8-2011
Mooie plaatsen en wij hadden supermooi sanitair. Dit was linksaf richting verhuur stacaravans.. Alleen de laatste week was alles verhuurd en kon je er geen gebruik meer van maken. Camping heeft een mooie liggingen vanuit de camping is er genoeg te ondernemen.
Het restaurant is meer een kantine waar geen gezeligheid valt te beleven.
Maar in de buurt genoeg restaurants.
Honden welkom, dit valt echter tegen. De hond mag op één weggetje naar de uitgang lopen of naar een poort over een veld waar alleen maar caravans met honden mogen staan. Je mag niet met de hond over de camping wandelen laat staan naar het water. Dit was voor ons wel een minpunt.