18-11-2009
Een fraai gelegen terrassencamping. Het sanitair is zeer goed. Gedurende het seizoen is de camping redelijk duur, maar in het voor- en naseizoen is de prijs door het gebruik van Campingcheques slechts €. 14,-- per nacht.
De omgeving biedt vele mogelijkheden.
De campings ligt aan de Ossiacher See.
4-8-2009
Wij zaten een week met drie kinderen in een FeWo. Prima! Voor kinderen tot een jaar of 14 is het een leuke, gezellige kleinschalige camping waar ze niet kunnen verdwalen. Klein winkeltje is aanwezig, afhaal pizza of friet en ook een eenvoudig eethuisje waar je een hoofdgerecht kunt bestellen vanaf 3,90. Zelf koken is niet noodzakelijk dus! Ossiach stelt niet zoveel voor, typisch Oostenrijks dorp met kerk en kroeg. Het meer daarentegen en de prachtige natuur, waar wij voor gingen, maakt een hoop goed. Verwacht geen drukke animatie, maar simpel vertier voor kinderen. Geen luidruchtige disco etc. aanwezig hier. Wij en onze kinderen van 12, 10 en 5 hebben een heerlijke week gehad.
23-11-2009
Was echt gezellig, een grote familie, veel georganiseerd, lekker eten. Goed geregeld, en niet duur!