Appartement Karantanien**** in Ossiach Oostenrijk beoordelingen 9.7 | Zoover

Beoordelingen Appartement Karantanien****

9,9

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Karantanien****

Ostriach 117, 9570, Ossiach
Appartement Karantanien scoort een 9,7 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Karantanien****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Karantanien**** in Ossiach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Appartement Karantanien**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karinthië. Vergelijk Appartement Karantanien**** met andere accommodaties in Ossiach.

2 beoordelingen over Karantanien****

"Fantastische plek!!"
Theo
19-7-2011 Ook dit jaar zijn we weer naar Ossiach gegaan met vakantie, het was weer fantastisch. dit jaar hadden we een zeer ruim appartement in het huis Karantanien en dat heeft ons zeer goed gedaan.
Heerlijk uitgerust op oms zeer ruime balkon met het geweldige uitzicht over het meer.
We zullen nog vaak terugkomen hier!!

met partner, 2000
"Twee prachtige appartementhuizen."
Theo
2-8-2010 eerste huis ligt op 200 meter afstand van het meer en het Seehaus direct aan het meer, beide huizen bieden alle appartementen mooie ruime terassen of balkons met uitzicht op het meer.
De meeste appartementen beschikken over een volledig uitgeruste keuken met zelfs een afwasmachine.
Wij zijn hier ongeveer 10 zomers geweest, zelfs 1 keer, 2 keer in hetzelfde jaar.
Prachtige omgeving met voldoende uitstap mogelijkheden, koop daarvoor wel de Kaernten Card, deze geeft korting op bijna alle "Ausflugsziele", (uitgaansmogelijkheden) of je bezoekt een museum of je rijdt een bergpas, een zwembad bezoek, alles met stevige korting dankzij deze kaart.

En na een welbestede dag een pizza eten bij Krappinger in Ossiach, echt een aanrader, veel plezier!!!!!!!!!