2-9-2011
Leuk opgezette rustieke camping met mooi sanitair. Wandelingen vanaf de camping.
De camping heeft 2 nadelen, het ligt niet aan het meer maar heeft een arrangement met een camping op ca 25 minuten lopen of 5 minuten met de auto waar men gebruik kan maken van het strand.
De camping op zich is erg rustig, maar deze rust wordt wel verstoord door de overdag continue omgevingsgeluiden van passerende auto's in de omliggende wegen.
De eigenaresse is zeer vriendelijk en behulpzaam.
18-7-2010
Wij hebben er 16 nachten in juni/juli gestaan (voorseizoen) het is een mooie rustige camping met prachtig uitzicht en mooie ruime plaatsen. De eigenaresse ontvangt je vriendelijk en komt op zaterdag 2 eitjes brengen voor de zondag je kan ook heerlijke verse forel kopen voor op de barbeque zo uit het water. Prima sanitair en
je kan ieder dag heerlijke verse broodjes bestellen. Dicht bij het meer en prima
fietsgelegenheid bij de camping zoals rond het meer en naar Feldkirch. Als je een week of langer blijft is het aan te bevelen om een Karntercard te kopen bij de VVV
waarmee je heel veel gratis bezienswaardigheden en liften kan gebruiken en ook op veel dingen korting krijgt. Wij hebben er een prima vakantie gehad met mooi weer !!!
21-8-2009
Wij hebben er 5 nachten gestaan, sanitair is erg schoon, map aanwezig met info, fietsroutes. wasmachine, diepvries, verse forel. Op de camping zijn kippetjes en schapen. Eigenaresse is erg aardig.
Je wandelt alleen 1800 meter naar een hotel waar je met pasje gebruik kan maken van ligweide en het meer, door mooi natuurgebied.
Je zit dus niet direct aan het water. Voor kinderen is er niet veel te doen, beetje saai. Meer een camping voor rustzoekers, fietsersm wandelaars, gepensioneerden.