21-8-2011
erg aardige eigenaren. ligt mooi tussen de bergen. je bent kort bij een kabelbaan waarmee je tot een hoogte gaat van 2.3 km, we hebben er 2 nachen overnacht en het was erg positief
2-1-2010
Net terug van een weekje met Kerst en ik mag de eerste zijn die dit hotel beoordeeld op deze site. Het is een fantastisch hotel met supervriendelijke eigenaars! Of je nu de jas van je zoon kapot hebt of medicijnen nodig hebt voor de oorpijn van je dochter, ze helpen je met alles vooruit! We kregen gewoon een jas van hun mee! Ongelofelijk dat er zulke mensen nog bestaan :-). De prijs is echt voor niets, all-inclusive en ze kijken nergens naar. Ze dragen grote "bloemvazen" met cola naar de kinderen en grote potten bier, het kan niet op. Het eten is verrukkelijk en elke dag lekkere "kuchen", heerlijk. Een keer in de week een wijnproeverij en mocht je denken dat het hier om de verkoop van wijn gaat, dan heb je het mis, helemaal belangenloos. Pure verwennerij, een warme deken. Met tranen in mijn ogen nam ik afscheid van deze fantastische mensen!