Aparthotel Pesentheinerhof*** in Millstatt Oostenrijk beoordelingen 6.7 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Pesentheinerhof***

6,6

2 juni 2012

Aparthotel Pesentheinerhof*** Millstatt

Beoordelingen Aparthotel Pesentheinerhof***

Pesenthein 25, 25, Millstatt
Aparthotel Pesentheinerhof scoort een 6,7 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Pesentheinerhof***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Pesentheinerhof*** in Millstatt, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Aparthotel Pesentheinerhof*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Karinthië. Vergelijk Aparthotel Pesentheinerhof*** met andere accommodaties in Millstatt.

9 beoordelingen over Pesentheinerhof***

6,6
"Zeer harde bedden"
van den broek
24-7-2009 De bedden waren zeer hard, dus voor ons niet meer want wij vinden nachtrust zeer belangrijk.
Vandaar de beoordeling voor de kamer.

Familie
""Prima accomodatie !!"
Anja Kuijpers
18-10-2008 Ik kom hier al van kleins af aan met mijn ouders. Het is thuiskomen op vakantie. De familie is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Ondertussen kom ik er met mijn gezin nog steeds, en ook zij komen hier thuis. Door de jaren heen erg veel veranderd, jammer dat je hier geen warme maaltijd meer kunt krijgen, minpuntje. Verder is het hier prima vakantie vieren. Mooie appartementen, ontbijt is hier prima. Wij, mijn ouders, mijn vriend en ik en onze dochter hopen hier nog jaren samen onze vakantie door te brengen. Auf Wiedersehen !!!

"Mooie locatie dichtbij het meer"
Anouk
4-9-2008 De appartementen zijn mooi, allemaal pas gerenoveerd. De locatie is perfect, aan het meer, en op loopafstand van het dorp (ongeveer 2 km).

De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Pesentheinerhof*** bij...

J. van der Naald
17-7-2008 Mooie kamer met uitmuntende douche/toiletgelegenheid. Hotel gedateerd, geen mogelijkheid tot diner hetgeen zeer jammer is. Ontbijt is in orde. Hotel zel is gedateerd en straalt weinig warmte uit. Terras is super en sfeervol. We komen hier zeker nog een keer.

met partner, Juni 2008
"Eenvouig maar gastvrij"
j.naald@chello.nl
30-10-2008 Eenvoudig doch gastvrij.

Een hotel dat op een zeer mooie plaats ligt aan de Milstattersee. De kamers zijn zeer mooi, van alle gemakken voorzien. Voor het overige is het hotel verouderd, hetgeen jammer is. Wat ook jammer is dat er geen diner-mogelijkheid is. Gastvrouw Gerda is zeer gastvrij.We gaan zeker nog een keer terug.

Familie
w.g.van Ee
24-12-2007 wij zijn hier in de zomer van 2006 geweest voor 14 dagen , en vonden het voor de prijs redelijk, eten was eenvoudig maar wel goed.gingen wel elke dag ergens naartoe er is meer dan genoeg te doen in de omgeving, wij hebben een leuke vakantie gehad, en denken eraan om terug tegaan in de zomer van 2008.

Gerry Raayman
9-9-2007 Zeer oud, zwaar gedateerd hotel. Kleine kamers, eten zeer magertjes en heel eentonig. Ontbijt zeer beperkt. De depandence die men op de foto's ziet, ziet er leuk uit echter als je in hoofdgebouw komt ben je echt in de steentijd beland. Douche inclusief toilet en wasbak is 1,50 x 1,5 mtr dus letterlijk geen ruimte om je kont te draaien. Personeel zegt slechts het hoognodige, de bar is altijd gesloten. Kortom nooit meer.....

Familie, Juli 2006
willem
16-8-2006 mooi centraal gelegen tussen dellach en millstat alleen wel veel verkeer omdat het hoofdgebouw langs de weg ligt. mooie schone kamer met goede bedden,kinderen tot 12 jaar geheel gratis,eten was redelijk tot goed,ga volgend jaar weer.

Familie, Juli 2006
willem
15-8-2006 goed hotel voor redelijke prijs lekker centraal gelegen alleen veel verkeer wij sliepen aan de voorkant eten was goed