28-5-2012
En mooie camping, van alle gemakken voorzien, met een beheerder die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan
16-4-2012
Camping Neubauer is een geweldige camping, prachtig gelegen aan het water. De kinderen vermaakte zich prima aan het strandje en in het water. Het speeltuintje stelde niet veel voor. Het ligt ook buiten de camping. De dierenweide is leuk. Onze kinderen van 7, 6, en 3, vonden dit niet erg. Ze vermaakte zich prima aan het water.
De plekken verschillen van grootte. Hoe dichter bij het water, hoe kleiner de plek en hoe meer op elkaar. Bovenaan de camping zijn de plekken ruimer en meer ruimte tussen de caravans.
Op de camping staan veel fruitbomen. Wij waren er in augustus en het fruit viel van de bomen. Het fruit lag op de paden en werd vertrapt en verreden. Er kwam veel ongedierte op af. Voornamelijk wespen.
In de omgeving is er veel te doen. Karinthie kaart is zeker een aanrader, deze heb je er zo uit. Er zijn ook veel uitjes voor kinderen in de omgeving. Voor onze kinderen een fantstische vakantie.
Kortom, wij komen zeker nog eens terug.
23-9-2011
Dit jaar zijn wij voor het 6e jaar naar camping Neubauer geweest, een prima bestemming met de caravan.
Een super schone camping met vriendelijke en hulpzame eigenaars .
Voldoede toiletten en douche ruimtes en super schoon en op de camping of in de nabije omgeving zijn voldoende gelegenheden om goedkoop en lekker uit eten te gaan.
Volgend jaar gaan wij zeker weer.